Giriş Kayıt
Ingvar Stefánsson

Ingvar Stefánsson


Kameraman

Ingvar Stefánsson, kameraman. Lilyhammer (2012), Buzdan Hayaller (2003), 101 Reykjavik (2000), Evrenin Melekleri (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kameraman 7.6 763
2015 Dram Kameraman 5.6 100

Yıldızlararası
2014 Macera Kameraman 8.6 1,080,558

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Kameraman 5.8 211,984

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 Macera Kameraman 7.3 253,345

Metalci
2013 Dram Kameraman 7.1 3,574
2013 Aksiyon Kameraman 7.0 416,043
2012 Komedi Kameraman 3.5 381
2012 Komedi Kameraman 8.0 20,870
2011 Dram Kameraman 6.6 4,085

Volkan
2011 Dram Kameraman 7.2 975
2011 Komedi Kameraman 3.2 373
2010 Komedi Kameraman 5.8 135
2010 Dram Kameraman 6.4 312
2010 Komedi Kameraman 5.8 63
2010 Dram Kameraman 7.5 197
2010 Komedi Kameraman 8.6 3,117
2009 Kameraman    
2009 Dram Kameraman 6.9 502
2009 Dram Kameraman 5.4 54
2008 Dram Kameraman 5.1 121
2007 Dram Kameraman    
2007 Belgesel Kameraman 8.6 6,638
2006 Dram Kameraman    
2006 Korku Kameraman 5.6 7,322
2005 Aksiyon Kameraman 5.9 15,944

Cennete Kısa Bir Yolculuk
2005 Dram Kameraman 6.0 4,002

Cafe'deki Kız
2005 Dram Kameraman 7.6 7,374

X Kişi
2005 Komedi Kameraman 5.1 1,810
2004 Müzikal Kameraman 4.4 57
2004 Dram Kameraman 6.6 321
2004 Dram Kameraman 6.7 516

Buzdan Hayaller
2003 Dram Kameraman 7.4 7,878
2002 Dram Kameraman    

Öyle Bir Şey Yok
2001 Komedi Kameraman 6.2 3,419
2001 Komedi Kameraman 7.0 598
2000 Komedi Kameraman 6.9 8,313
2000 Komedi Kameraman 2.7 419

Huzursuz
2000 Romantik Kameraman 5.6 3,275

Evrenin Melekleri
2000 Biyografi Kameraman 7.7 2,363
1998 Kameraman 6.5 511
1997 Komedi Kameraman 6.3 165
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017