Giriş Kayıt
Jan Smit

Jan Smit (31)


Oyuncu

Jan Smit, 31 Aralık 1985 Volendam, Noord-Holland, Hollanda doğumlu oyuncu. "Shownieuws" (2003) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 31 Aralık 1985
Doğum Yeri: Volendam, Noord-Holland, Hollanda
Diğer Bir İsmi: Jantje Smit
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 31 Müzik Oyuncu    
2016 31 Müzik Oyuncu    
2015 30 Müzik Oyuncu    
2014 29 Müzik Oyuncu    
2013 28 Aile Oyuncu    
2012 27 Dram Oyuncu 3.8 1,377
2012 27 Müzik Oyuncu 7.1 70
2011 26 Müzik Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017