Giriş Kayıt
B.J. Britt

B.J. Britt


Oyuncu

B.J. Britt, oyuncu. Transfer (2010), Sutures (2009), (2013) Agents of S.H.I.E.L.D. (2013), (2006) Dingin Savaşçı (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: BJ Britt
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 7.4 4,211
2015 Dram Oyuncu 7.9 8,741
2014 Komedi Oyuncu 7.3 11
2013 Aksiyon Oyuncu 7.5 153,812
2013 Talk-Show Oyuncu 5.7 659
2013 Komedi Oyuncu    
2013 Dram Oyuncu 7.7 2,620
2012 Komedi Oyuncu 6.7 38
2011 Suç Oyuncu 7.3 3,226
2011 Aksiyon Oyuncu 4.5 1,490
2010 Dram Oyuncu    

Biri Beni Isırdı
2010 Komedi Oyuncu 3.5 40,342
2010 Dram Oyuncu 6.8 709
2009 Korku Oyuncu 4.3 822

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Oyuncu 8.6 196,448

Cennetin Çöküşü
2006 Suç Oyuncu 6.7 1,036

Dingin Savaşçı
2006 Dram Oyuncu 7.3 21,535
2005 Komedi Oyuncu 7.4 29,085

One Tree Hill 5
2003 Dram Oyuncu 7.7 60,702
Film Altyazıları
Gold (5,922) Get Out (3,105) Logan (2,611) Rings (2,349) The Age of Shadows (1,962) La La Land (1,800) Split (1,661) Sand Castle (1,500) Zashchitniki (1,493) The Great Wall (1,292)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,682) Fargo (3,734) The Last Kingdom (2,428) Into the Badlands (2,124) The Expanse (2,117) Doctor Who (2,007) Game of Thrones (1,686) Vikings (1,679) Better Call Saul (1,576) Supernatural (1,493)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017