Giriş Kayıt
B.J. Britt

B.J. Britt


Oyuncu

B.J. Britt, oyuncu. Transfer (2010), Sutures (2009), (2013) Agents of S.H.I.E.L.D. (2013), (2006) Dingin Savaşçı (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: BJ Britt
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 7.4 4,672
2015 Dram Oyuncu 7.9 9,436

Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi
2014 Komedi Oyuncu 6.9 23
2013 Aksiyon Oyuncu 7.5 161,791
2013 Talk-Show Oyuncu 5.7 659
2013 Komedi Oyuncu    
2013 Dram Oyuncu 7.7 2,892
2012 Komedi Oyuncu 6.7 38
2011 Suç Oyuncu 7.3 3,226
2011 Aksiyon Oyuncu 4.5 1,541
2010 Dram Oyuncu    

Biri Beni Isırdı
2010 Komedi Oyuncu 3.5 41,226
2010 Dram Oyuncu 6.8 709
2009 Korku Oyuncu 4.3 822

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Oyuncu 8.6 206,903

Cennetin Çöküşü
2006 Suç Oyuncu 6.7 1,036

Dingin Savaşçı
2006 Dram Oyuncu 7.3 22,644
2005 Komedi Oyuncu 7.4 29,956

One Tree Hill 5
2003 Dram Oyuncu 7.7 62,512
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017