Giriş Kayıt
B.J. Britt

B.J. Britt


Oyuncu

B.J. Britt, oyuncu. Transfer (2010), Sutures (2009), (2013) Agents of S.H.I.E.L.D. (2013), (2006) Dingin Savaşçı (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: BJ Britt
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 7.4 4,858
2015 Dram Oyuncu 7.9 10,553

Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi
2014 Komedi Oyuncu 6.9 23
2013 Aksiyon Oyuncu 7.5 171,182
2013 Talk-Show Oyuncu 5.3 944
2013 Komedi Oyuncu    
2013 Dram Oyuncu 7.7 3,034
2012 Komedi Oyuncu 6.7 38
2011 Suç Oyuncu 7.3 3,226
2011 Aksiyon Oyuncu 4.5 1,541
2010 Dram Oyuncu    

Biri Beni Isırdı
2010 Komedi Oyuncu 3.4 42,058
2010 Dram Oyuncu 6.8 709
2009 Korku Oyuncu 4.3 822

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Oyuncu 8.6 215,291

Cennetin Çöküşü
2006 Suç Oyuncu 6.7 1,036

Dingin Savaşçı
2006 Dram Oyuncu 7.3 22,695
2005 Komedi Oyuncu 7.4 30,574

One Tree Hill 5
2003 Dram Oyuncu 7.7 64,045
Dizi Altyazıları
Westworld (18,286) La casa de papel (3,627) Into the Badlands (2,716) The Flash (2,691) Supernatural (2,452) Legion (2,451) Krypton (2,261) Fear the Walking Dead (1,987) The Big Bang Theory (1,733) The 100 (1,710)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018