Giriş Kayıt
Shane Wood

Shane Wood


Oyuncu, Özel Efekt, Dublör

Shane D Wood, oyuncu, Özel efekt, dublör. Hired Gun (2009) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Shane D Wood
Diğer Bir İsmi: Dutch Brogan
Takma İsmi: Dutch
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Görev Uğruna
2008 Dram Oyuncu 6.5 18,356
2007 Aksiyon Oyuncu    

Ölümüne Savaş 2
2007 Aksiyon Oyuncu    

Yüzde Yüz Canlı
2007 Dram Oyuncu 5.9 4,417

İleri
2007 Aksiyon Oyuncu 6.2 133,431
2007 Aksiyon Oyuncu    
2006 Aksiyon Oyuncu 8.1 17,795
2006 Aksiyon Oyuncu 7.0 261,443
2006 Dram Oyuncu 7.6 10,810

Kriminal
2005 Suç Oyuncu 8.1 124,067
2000 Korku Görsel Efekt 4.8 15,543

İşte Böyle Bir Kız
1999 Komedi Özel Efekt 5.8 73,194

Çapraz Hayatlar
1998 Komedi Özel Efekt 7.2 17,163

İyi Evlat
1993 Dram Çeşitli 6.4 31,260
1993 Komedi Oyuncu
Dublör
Çeşitli
4.7 2,323
1993 Aksiyon Çeşitli 5.5 11,387
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (11,788) Blade Runner 2049 (3,515) Jigsaw (2,635) Last Flag Flying (2,431) The Man from Earth: Holocene (2,412) Geostorm (2,373) The Open House (1,343) Dunkirk (1,183) The Foreigner (1,049) It (1,011)
Dizi Altyazıları
Vikings (16,121) Black Mirror (5,633) Supernatural (4,717) The Big Bang Theory (4,053) Shameless (2,650) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,572) The Blacklist (2,226) The Flash (1,914) The X Files (1,893) Knightfall (1,481)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018