Giriş Kayıt
Shane Wood

Shane Wood


Oyuncu, Özel Efekt, Görsel Efekt

Shane D Wood, oyuncu, Özel efekt, görsel efekt. Hired Gun (2009) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Shane D Wood
Diğer Bir İsmi: Dutch Brogan
Takma İsmi: Dutch
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Görev Uğruna
2008 Dram Oyuncu 6.5 18,221
2007 Aksiyon Oyuncu    

Ölümüne Savaş 2
2007 Aksiyon Oyuncu    

Yüzde Yüz Canlı
2007 Dram Oyuncu 5.9 4,417
2007 Aksiyon Oyuncu 6.2 130,773
2007 Aksiyon Oyuncu    
2006 Aksiyon Oyuncu 8.1 17,434
2006 Aksiyon Oyuncu 7.0 255,686
2006 Dram Oyuncu    
2005 Suç Oyuncu 8.1 119,420
2000 Korku Görsel Efekt 4.8 15,147

İşte Böyle Bir Kız
1999 Komedi Özel Efekt 5.8 71,079

Çapraz Hayatlar
1998 Komedi Özel Efekt 7.2 17,030

İyi Evlat
1993 Dram Çeşitli 6.4 30,121
1993 Komedi Oyuncu
Dublör
Çeşitli
4.7 2,323
1993 Aksiyon Çeşitli 5.5 11,387
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017