Giriş Kayıt
Piotr Michalski

Piotr Michalski


Oyuncu

Piotr Michalski, Gdynia, Pomorskie, Polonya doğumlu oyuncu.

Doğum Yeri: Gdynia, Pomorskie, Polonya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Suç Oyuncu 6.3 242
2012 Aksiyon Oyuncu 6.7 65
2012 Aksiyon Oyuncu 4.5 22

Kara Perşembe, Janek Wisniewski Düşer
2011 Dram Oyuncu 6.7 626
2008 Dram Oyuncu 4.8 43
Film Altyazıları
Baywatch (13,859) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,372) Security (2,816) Dunkirk (2,127) Dangal (2,120) Lady Macbeth (2,010) Wakefield (1,676) 6 Days (1,558) King Arthur: Legend of the Sword (1,340) Alien: Covenant (1,071)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (104,593) The Defenders (8,192) Rick and Morty (2,283) Suits (1,693) The Sinner (1,533) Mr. Mercedes (1,461) Fargo (1,050) The Mist (1,042) Breaking Bad (1,034) Preacher (1,015)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017