Giriş Kayıt
Piotr Michalski

Piotr Michalski


Oyuncu

Piotr Michalski, Gdynia, Pomorskie, Polonya doğumlu oyuncu.

Doğum Yeri: Gdynia, Pomorskie, Polonya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Suç Oyuncu 6.3 242
2012 Aksiyon Oyuncu 6.7 65
2012 Aksiyon Oyuncu 4.5 22

Kara Perşembe, Janek Wisniewski Düşer
2011 Dram Oyuncu 6.7 626
2008 Dram Oyuncu 4.8 43
Film Altyazıları
Personal Shopper (2,219) Silence (1,907) Gold (1,858) Logan (1,314) Fifty Shades Darker (1,050) The Fate of the Furious (1,043) Get Out (971) Split (900) La La Land (876) The Age of Shadows (793)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,876) The Flash (6,294) Gotham (2,871) Into the Badlands (2,633) Fargo (1,490) Game of Thrones (1,382) Bates Motel (1,367) Vikings (1,283) Arrow (1,279) Billions (1,235)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017