Giriş Kayıt
Richard Welnowski

Richard Welnowski


Görsel Efekt, Özel Efekt, Yapımcı, Görüntü Yönetmeni

Richard Welnowski, görsel efekt, Özel efekt, yapımcı, görüntü yönetmeni.

Diğer Bir İsmi: Ryszard Welnowski
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Korku Görüntü Yönetmeni 2.5 279
2007 Macera Yapımcı    

Tembel Kasaba
2004 Macera Görsel Efekt 5.7 3,554
1992 Belgesel Özel Efekt
Görsel Efekt
   
1990 Müzikal Özel Efekt
Görsel Efekt
7.3 157
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,192) Legion (9,257) The 100 (6,807) Arrow (6,627) The Flash (5,834) The Big Bang Theory (4,561) Black Sails (4,142) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,743) Suits (3,630) Vikings (3,398)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017