Giriş Kayıt
Richard Welnowski

Richard Welnowski


Görsel Efekt, Özel Efekt, Görüntü Yönetmeni, Yapımcı

Richard Welnowski, görsel efekt, Özel efekt, görüntü yönetmeni, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Ryszard Welnowski
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Korku Görüntü Yönetmeni 2.5 279
2007 Macera Yapımcı    

Tembel Kasaba
2004 Macera Görsel Efekt 5.8 3,964
1992 Belgesel Özel Efekt
Görsel Efekt
   
1990 Müzikal Özel Efekt
Görsel Efekt
7.3 157
Dizi Altyazıları
Vikings (10,033) Black Mirror (8,595) Shameless (7,919) Star Trek: Discovery (4,683) The Big Bang Theory (2,842) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,270) The Flash (2,137) Bron/Broen (1,772) The X Files (1,479) Stranger Things (1,440)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018