Giriş Kayıt
Luke Vallee

Luke Vallee


Görsel Efekt

Luke Vallee, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: Luke P. Vallee
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Star Wars: Son Jedi
2017 Aksiyon Görsel Efekt    

Doktor Strange
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 336,118

Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 Dram Görsel Efekt 7.2 100,696

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 194,821

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 679,840

Labirent: Ölümcül Kaçış
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 341,818

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 261,869
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 135,542

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 405,412

Maskeli Süvari
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 193,857

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 153,953

Bulut Atlası
2012 Dram Görsel Efekt 7.5 302,818

Abraham Lincoln:Vampir Avcısı
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 134,659

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 Macera Görsel Efekt 4.9 192,371

Jack ve Jill
2011 Komedi Görsel Efekt 3.4 64,641

Yenilmez
2009 Biyografi Görsel Efekt 7.4 131,761

39. Dosya
2009 Korku Görsel Efekt 6.2 64,733

Çılgın Dağ Eğlenceleri 2
2009 Komedi Görsel Efekt    

Uzay Patileri
2009 Macera Görsel Efekt    

Yıldız Geçidi Evren
2009 Dram Görsel Efekt 7.7 41,276

Kupa Ası
2008 Dram Görsel Efekt 5.8 518

Alacakaranlık
2008 Dram Görsel Efekt 5.2 365,199

Sahtekar
2008 Dram Görsel Efekt 7.8 208,863

Çılgın Dağ Eğlenceleri
2008 Komedi Görsel Efekt    

Yıldız Geçidi: Süreklilik
2008 Aksiyon Görsel Efekt    

Hızlı Yarışçı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 60,801

Bakış Açısı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 132,369

Cadılar Bayramı Katliamı
2007 Komedi Görsel Efekt 6.8 67,269

Zafer Patenleri
2007 Komedi Görsel Efekt 6.3 136,941
2007 Aile Görsel Efekt    

Gece Bekçisi
2007 Biyografi Görsel Efekt 6.6 2,324

Müzede Bir Gece
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 255,878

Garfield 2
2006 Komedi Görsel Efekt 5.0 29,051

Şehrin Adamı
2006 Komedi Görsel Efekt 5.6 6,550
2006 Komedi Görsel Efekt 3.8 3,987

Gitme
2005 Dram Görsel Efekt 6.9 64,946
2005 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 75,333

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 51,971
Film Altyazıları
Baywatch (15,948) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,382) Dangal (2,594) 6 Days (2,563) Dunkirk (2,382) Lady Macbeth (2,358) Security (1,942) King Arthur: Legend of the Sword (1,463) Wakefield (1,373) Alien: Covenant (1,118)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (132,002) The Defenders (5,741) Rick and Morty (4,320) The Strain (2,989) Suits (2,146) The Sinner (1,662) Mr. Mercedes (1,506) Fargo (1,293) Breaking Bad (1,136) Preacher (1,062)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017