Giriş Kayıt
Luke Vallee

Luke Vallee


Görsel Efekt

Luke Vallee, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: Luke P. Vallee
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Doktor Strange
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 216,168

Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 Dram Görsel Efekt 7.2 68,475

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 176,105

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 638,189

Labirent: Ölümcül Kaçış
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 328,629

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 251,577
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 130,766

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 394,258

Maskeli Süvari
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 188,147

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 150,398

Bulut Atlası
2012 Dram Görsel Efekt 7.5 294,682

Abraham Lincoln:Vampir Avcısı
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 132,049

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 Macera Görsel Efekt 4.9 187,791

Jack ve Jill
2011 Komedi Görsel Efekt 3.4 62,599

Yenilmez
2009 Biyografi Görsel Efekt 7.4 128,811

39. Dosya
2009 Korku Görsel Efekt 6.2 62,931

Çılgın Dağ Eğlenceleri 2
2009 Komedi Görsel Efekt    

Uzay Patileri
2009 Macera Görsel Efekt    

Yıldız Geçidi Evren
2009 Dram Görsel Efekt 7.7 40,328

Kupa Ası
2008 Dram Görsel Efekt 5.8 518

Alacakaranlık
2008 Dram Görsel Efekt 5.2 357,320

Sahtekar
2008 Dram Görsel Efekt 7.8 204,599

Çılgın Dağ Eğlenceleri
2008 Komedi Görsel Efekt    

Yıldız Geçidi: Süreklilik
2008 Aksiyon Görsel Efekt    

Hızlı Yarışçı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 59,253

Bakış Açısı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 130,124

Cadılar Bayramı Katliamı
2007 Komedi Görsel Efekt 6.8 65,863

Zafer Patenleri
2007 Komedi Görsel Efekt 6.3 133,859
2007 Aile Görsel Efekt    

Gece Bekçisi
2007 Biyografi Görsel Efekt 6.6 2,324

Müzede Bir Gece
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 246,298

Garfield 2
2006 Komedi Görsel Efekt 5.0 29,051

Şehrin Adamı
2006 Komedi Görsel Efekt 5.6 6,550
2006 Komedi Görsel Efekt 3.8 3,987

Gitme
2005 Dram Görsel Efekt 6.9 63,203
2005 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 73,346

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 50,682
Film Altyazıları
Allied (9,970) Doctor Strange (9,879) Moana (8,181) Assassin's Creed (6,565) Lion (4,993) Arrival (3,903) Hacksaw Ridge (3,042) Fences (2,795) Nocturnal Animals (2,677) Forushande (2,317)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,564) Supernatural (7,710) The Expanse (4,842) Vikings (4,703) The Big Bang Theory (3,921) Suits (3,646) Legion (3,435) The Blacklist (3,339) Arrow (3,187) Sherlock (2,910)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017