Giriş Kayıt
Luke Vallee

Luke Vallee


Görsel Efekt

Luke Vallee, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: Luke P. Vallee
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Panter
2018 Aksiyon Görsel Efekt    

Star Wars: Son Jedi
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 289,620

Doktor Strange
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 378,101

Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 Dram Görsel Efekt 7.2 112,936

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 203,381

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 721,662

Labirent: Ölümcül Kaçış
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 352,011

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 267,627
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 138,695

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 413,358

Maskeli Süvari
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 197,596

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 156,322

Bulut Atlası
2012 Dram Görsel Efekt 7.5 309,147

Abraham Lincoln:Vampir Avcısı
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 136,596

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 Macera Görsel Efekt 4.9 195,453

Jack ve Jill
2011 Komedi Görsel Efekt 3.4 65,991

Yenilmez
2009 Biyografi Görsel Efekt 7.4 133,938

39. Dosya
2009 Korku Görsel Efekt 6.2 66,377

Yıldız Geçidi Evren
2009 Dram Görsel Efekt 7.7 42,023

Çılgın Dağ Eğlenceleri 2
2009 Komedi Görsel Efekt    

Uzay Patileri
2009 Macera Görsel Efekt 4.5 1,740

Kupa Ası
2008 Dram Görsel Efekt 5.8 518

Alacakaranlık
2008 Dram Görsel Efekt 5.2 370,547

Sahtekar
2008 Dram Görsel Efekt 7.8 212,280

Çılgın Dağ Eğlenceleri
2008 Komedi Görsel Efekt    

Yıldız Geçidi: Süreklilik
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 19,130

Hızlı Yarışçı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 61,705

Bakış Açısı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 133,951

Gece Bekçisi
2007 Biyografi Görsel Efekt 6.6 2,471

Cadılar Bayramı Katliamı
2007 Komedi Görsel Efekt 6.8 69,383

Zafer Patenleri
2007 Komedi Görsel Efekt 6.3 139,129
2007 Aile Görsel Efekt    

Müzede Bir Gece
2006 Macera Görsel Efekt 6.4 263,047

Garfield 2
2006 Komedi Görsel Efekt 5.0 29,051

Şehrin Adamı
2006 Komedi Görsel Efekt 5.6 6,550
2006 Komedi Görsel Efekt 3.8 3,987

Gitme
2005 Dram Görsel Efekt 6.9 66,405
2005 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 76,977

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 53,012
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018