Giriş Kayıt
Luke Vallee

Luke Vallee


Görsel Efekt

Luke Vallee, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: Luke P. Vallee
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Doktor Strange
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 173,509

Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 Dram Görsel Efekt 7.2 56,703

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 172,197

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 628,915

Labirent: Ölümcül Kaçış
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 326,036

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 250,146
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 129,742

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 392,122

Maskeli Süvari
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 187,145

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 149,824

Bulut Atlası
2012 Dram Görsel Efekt 7.5 293,045

Abraham Lincoln:Vampir Avcısı
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 131,537

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 Macera Görsel Efekt 4.9 186,807

Jack ve Jill
2011 Komedi Görsel Efekt 3.4 62,241

Yenilmez
2009 Biyografi Görsel Efekt 7.4 128,096

39. Dosya
2009 Korku Görsel Efekt 6.2 62,545

Çılgın Dağ Eğlenceleri 2
2009 Komedi Görsel Efekt    

Uzay Patileri
2009 Macera Görsel Efekt    

Yıldız Geçidi Evren
2009 Dram Görsel Efekt 7.7 40,156

Kupa Ası
2008 Dram Görsel Efekt 5.8 518

Alacakaranlık
2008 Dram Görsel Efekt 5.2 355,569

Sahtekar
2008 Dram Görsel Efekt 7.8 203,696

Çılgın Dağ Eğlenceleri
2008 Komedi Görsel Efekt    

Yıldız Geçidi: Süreklilik
2008 Aksiyon Görsel Efekt    

Hızlı Yarışçı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 59,067

Bakış Açısı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 129,713

Cadılar Bayramı Katliamı
2007 Komedi Görsel Efekt 6.8 65,644

Zafer Patenleri
2007 Komedi Görsel Efekt 6.3 133,202
2007 Aile Görsel Efekt    

Gece Bekçisi
2007 Biyografi Görsel Efekt 6.6 2,324

Müzede Bir Gece
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 244,315

Garfield 2
2006 Komedi Görsel Efekt 5.0 28,020

Şehrin Adamı
2006 Komedi Görsel Efekt 5.6 6,415
2006 Komedi Görsel Efekt 3.8 3,987

Gitme
2005 Dram Görsel Efekt 6.9 62,849
2005 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 73,023

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 50,430
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017