Giriş Kayıt
Luke Vallee

Luke Vallee


Görsel Efekt

Luke Vallee, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: Luke P. Vallee
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Panter
2018 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 350,782

Star Wars: Son Jedi
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 400,448

Doktor Strange
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 435,094

Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 Dram Görsel Efekt 7.2 121,485

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 213,068

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 747,461

Labirent: Ölümcül Kaçış
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 368,833

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 273,171
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 142,460

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 429,632

Maskeli Süvari
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 201,648

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 159,110

Bulut Atlası
2012 Dram Görsel Efekt 7.5 316,082

Abraham Lincoln:Vampir Avcısı
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 138,730

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 Macera Görsel Efekt 4.9 199,684

Jack ve Jill
2011 Komedi Görsel Efekt 3.3 67,809

Yenilmez
2009 Biyografi Görsel Efekt 7.4 136,517

39. Dosya
2009 Korku Görsel Efekt 6.2 68,045

Yıldız Geçidi Evren
2009 Dram Görsel Efekt 7.7 43,017

Çılgın Dağ Eğlenceleri 2
2009 Komedi Görsel Efekt    

Uzay Patileri
2009 Macera Görsel Efekt 4.5 1,740

Kupa Ası
2008 Dram Görsel Efekt 5.8 518

Alacakaranlık
2008 Dram Görsel Efekt 5.2 377,583

Sahtekar
2008 Dram Görsel Efekt 7.8 216,235

Çılgın Dağ Eğlenceleri
2008 Komedi Görsel Efekt    

Yıldız Geçidi: Süreklilik
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 19,130

Hızlı Yarışçı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 63,265

Bakış Açısı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 135,771

Gece Bekçisi
2007 Biyografi Görsel Efekt 6.6 2,471

Cadılar Bayramı Katliamı
2007 Komedi Görsel Efekt 6.8 70,505

Zafer Patenleri
2007 Komedi Görsel Efekt 6.3 142,153
2007 Aile Görsel Efekt    

Müzede Bir Gece
2006 Macera Görsel Efekt 6.4 270,847

Garfield 2
2006 Komedi Görsel Efekt 5.0 31,636

Şehrin Adamı
2006 Komedi Görsel Efekt 5.6 6,550
2006 Komedi Görsel Efekt 3.8 3,987

Gitme
2005 Dram Görsel Efekt 6.9 67,973
2005 Aksiyon Görsel Efekt 4.7 78,916

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 54,429
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018