Giriş Kayıt
Brian Teles

Brian Teles


Oyuncu, Senarist

Brian Teles, oyuncu, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Senarist    

Tatil
2006 Komedi Oyuncu 6.9 196,495

Da Vinci Şifresi
2006 Gizem Oyuncu 6.6 342,652

Charlie'nin Çikolata Fabrikası
2005 Macera Oyuncu 6.7 347,662

Daha Yaklaş
2004 Dram Oyuncu 7.3 176,718
- Komedi Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017