Giriş Kayıt
Brian Teles

Brian Teles


Oyuncu, Senarist

Brian Teles, oyuncu, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Senarist    

Tatil
2006 Komedi Oyuncu 6.9 198,181

Da Vinci Şifresi
2006 Gizem Oyuncu 6.6 345,608

Charlie'nin Çikolata Fabrikası
2005 Macera Oyuncu 6.7 351,695

Daha Yaklaş
2004 Dram Oyuncu 7.3 177,985
- Komedi Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017