Giriş Kayıt
Brian Teles

Brian Teles


Oyuncu, Senarist

Brian Teles, oyuncu, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Senarist 4.3 113

Tatil
2006 Komedi Oyuncu 6.9 207,611

Da Vinci Şifresi
2006 Gizem Oyuncu 6.6 357,165

Charlie'nin Çikolata Fabrikası
2005 Macera Oyuncu 6.7 367,983

Daha Yaklaş
2004 Dram Oyuncu 7.3 183,781
- Komedi Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018