Giriş Kayıt
Will Sheridan

Will Sheridan


Sesler, Oyuncu

Will Sheridan, sesler, oyuncu. Girl Asleep (2015), Kanlı Otoyol (2010), Kurt Baskını (2015), Sapak (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kurt Baskını
2015 Korku Sesler 5.0 1,847
2015 Aile Sesler 6.4 1,215
2013 Dram Sesler 6.5 858
2011 Kısa Metraj Sesler 8.0 23

Sapak
2011 Sesler 5.4 1,484
2011 Komedi Sesler 7.5 13,527
2010 Belgesel Sesler 7.4 63

Kanlı Otoyol
2010 Korku Sesler 3.8 3,033
2008 Dram Sesler 5.3 180
2008 Biyografi Oyuncu
Sesler
6.7 552
2007 Macera Sesler 7.2 681

Aralık Çocukları
2007 Dram Sesler 6.6 10,667
2006 Dram Sesler 6.9 6,204
2001 Dram Sesler
Taşıma Bölümü
Çeşitli
7.2 3,635
Dizi Altyazıları
The Flash (9,381) Better Call Saul (7,067) Fargo (4,181) Lucifer (4,170) American Gods (3,814) Gotham (3,738) The 100 (3,292) Twin Peaks (3,224) 12 Monkeys (2,833) Supernatural (2,761)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017