Giriş Kayıt
Grover Norquist

Grover Norquist (60)


Oyuncu

Grover Glenn Norquist, 19 Ekim 1956 Sharon, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu. Yahoo News Midterm Mixer 2014: An Election Night Afterparty (2014) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Grover Glenn Norquist
Doğum Tarihi: 19 Ekim 1956
Doğum Yeri: Sharon, Pennsylvania, ABD
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 55 Belgesel Oyuncu 7.4 692
2010 54 Belgesel Oyuncu 7.1 1,347
2005 Komedi Oyuncu 8.6 29,754
2004 48 Belgesel Oyuncu    
2003 Komedi Oyuncu 7.7 9,402
1996 Komedi Oyuncu 8.7 36,307
Dizi Altyazıları
The Flash (6,956) Into the Badlands (3,375) Legion (2,658) Black Sails (2,395) Arrow (1,808) Vikings (1,793) Legends of Tomorrow (1,683) 24: Legacy (1,664) Iron Fist (1,598) Game of Thrones (1,432)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017