Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Arian Moayed

Arian Moayed


Oyuncu

Arian Moayed, oyuncu. Rock the Kasbah (2015), (2014) Believe (2014), (2007) Arranged (2007), (2014) Makul Davranış (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Arian Maayed
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 5.5 6,897
2015 Komedi Oyuncu 6.2 53

Gül Suyu
2014 Biyografi Oyuncu 6.6 8,490

Makul Davranış
2014 Komedi Oyuncu 6.7 2,510
2014 Dram Oyuncu 7.2 12,864

Ömer
2013 Dram 7.6 9,860
2013 Suç Oyuncu 7.5 75,303
2011 Komedi Oyuncu 6.0 966
2011 Müzik Oyuncu    
2007 Komedi Oyuncu 7.5 2,344
2003 Dram Oyuncu 6.1 2,827
2001 Suç Oyuncu 7.4 18,547
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,827
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017