Giriş Kayıt
Arian Moayed

Arian Moayed


Oyuncu

Arian Moayed, oyuncu. Rock the Kasbah (2015), (2014) Believe (2014), (2007) Arranged (2007), (2014) Makul Davranış (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Arian Maayed
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 5.5 7,789
2015 Komedi Oyuncu 6.2 53

Gül Suyu
2014 Biyografi Oyuncu 6.6 8,982

Makul Davranış
2014 Komedi Oyuncu 6.7 2,510
2014 Dram Oyuncu 7.2 13,172

Ömer
2013 Dram 7.6 9,860
2013 Suç Oyuncu 7.5 76,778
2011 Komedi Oyuncu 6.0 966
2011 Müzik Oyuncu    
2007 Komedi Oyuncu 7.5 2,344
2003 Dram Oyuncu 6.1 2,827
2001 Suç Oyuncu 7.4 19,092
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,827
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017