Giriş Kayıt
Yasuharu Konishi

Yasuharu Konishi


Müzisyen

Yasuharu Konishi, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Müzik    
2011 Dram Müzik 7.6 14
2008 Dram Müzik 7.2 61
2006 Aksiyon Müzik 6.1 127
2006 Animasyon Müzik    
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,258) Allied (11,404) Moana (7,081) Lion (5,441) Arrival (3,741) Hacksaw Ridge (3,177) Nocturnal Animals (2,933) Shut In (2,226) Underworld: Blood Wars (2,187) Fences (1,847)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,869) The Expanse (7,417) Taboo (7,345) Legion (6,036) Arrow (5,792) The Big Bang Theory (5,572) Vikings (4,446) The Blacklist (3,160) Sherlock (2,780) Suits (2,598)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017