Giriş Kayıt
Kim Estes

Kim Estes


Oyuncu, Yapımcı

Kim Estes, oyuncu, yapımcı. Nefes Nefese (2008), (2014) Ask Me Anything (2014), (2015) 400 Days (2015), (2016) Pandemic (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Macera 6.2 2,534
2016 Aksiyon Oyuncu 4.5 6,437
2016 Kısa Metraj Oyuncu 9.5 10
2015 Gizem Oyuncu 4.5 8,531
2014 Dram Oyuncu 4.7 111
2014 Dram Oyuncu 6.1 9,804
2014 Gerilim Oyuncu 7.0 50
2014 Aksiyon Oyuncu 5.8 832
2012 Dram Yapımcı
Oyuncu
5.1 167
2011 Dram Oyuncu 5.9 118
2011 Komedi Oyuncu 7.9 9
2010 Kısa Metraj Oyuncu    
2010 Gerilim Oyuncu 4.8 803

Sevimli Küçük Yalancılar
2010 Dram Oyuncu 7.6 133,572
2009 Talk-Show Oyuncu 9.2 270

Nefes Nefese
2008 Korku Oyuncu 4.4 2,912
2006 Komedi Oyuncu 3.9 19,314
2006 Dram Oyuncu 5.1 328
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,661
Dizi Altyazıları
La casa de papel (17,906) Vikings (3,489) Stargate Origins (3,205) Black Mirror (3,064) American Crime Story (1,666) Bron/Broen (1,595) The X Files (1,582) Supernatural (1,507) Star Trek: Discovery (1,396) McMafia (1,340)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018