Giriş Kayıt
Joe Eigo

Joe Eigo (37)


Dublör, Oyuncu

Joe Eigo, 01 Ocak 1980 Toronto, Kanada doğumlu dublör, oyuncu. 80 Günde Devr-i Alem (2004), Charlie İş Başında (2007), Amerikan Pastası Çıplak Yol (2006), Tembel Kasaba (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1980
Doğum Yeri: Toronto, Kanada
Diğer Bir İsmi: Jeffrey Joseph Eigo
Web Sitesi:
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Scott Pilgrim Dünyaya Karşı
2010 30 Aksiyon Dublör 7.5 304,871

Charlie İş Başında
2007 27 Komedi Dublör 7.0 58,575

Amerikan Pastası Beta Evi
2007 27 Komedi Oyuncu 5.3 44,998

Amerikan Pastası Çıplak Yol
2006 26 Komedi Dublör 5.1 47,243

Komando Dadı
2005 25 Aksiyon Dublör 5.6 73,545

Tembel Kasaba
2004 Macera Dublör 5.8 3,912

80 Günde Devr-i Alem
2004 24 Aksiyon Dublör 5.8 74,106

Madalyon
2003 23 Komedi Dublör 5.2 33,039
2000 20 Aksiyon Dublör    
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,102) Stronger (4,069) Dunkirk (3,051) Loving Vincent (1,894) American Made (1,622) Flatliners (1,595) It (1,590) Kingsman: The Golden Circle (1,452) Mother! (1,338) The Foreigner (761)
Dizi Altyazıları
Vikings (14,033) Mr. Robot (6,621) Shameless (5,616) Game of Thrones (3,274) Manhunt: Unabomber (2,752) Peaky Blinders (2,672) Designated Survivor (1,489) Lucifer (1,333) The Big Bang Theory (1,278) Supernatural (1,170)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017