Giriş Kayıt
Joe Eigo

Joe Eigo (37)


Dublör, Oyuncu

Joe Eigo, 01 Ocak 1980 Toronto, Kanada doğumlu dublör, oyuncu. 80 Günde Devr-i Alem (2004), Charlie İş Başında (2007), Amerikan Pastası Çıplak Yol (2006), Tembel Kasaba (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1980
Doğum Yeri: Toronto, Kanada
Diğer Bir İsmi: Jeffrey Joseph Eigo
Web Sitesi:
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Scott Pilgrim Dünyaya Karşı
2010 30 Aksiyon Dublör 7.5 289,952

Charlie İş Başında
2007 27 Komedi Dublör 7.0 57,989

Amerikan Pastası 6: Beta House
2007 27 Komedi Oyuncu 5.3 44,998

Amerikan Pastası Çıplak Yol
2006 26 Komedi Dublör 5.1 47,243

Komando Dadı
2005 25 Aksiyon Dublör 5.6 70,763

Tembel Kasaba
2004 Macera Dublör 5.7 3,620

80 Günde Devr-i Alem
2004 24 Aksiyon Dublör 5.8 71,959

Madalyon
2003 23 Komedi Dublör 5.2 31,283
2000 20 Aksiyon Dublör    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017