Giriş Kayıt
Graham Clegg

Graham Clegg


Senarist, Yapımcı

Graham Clegg, senarist, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel    

Murdoch Vakaları
2008 Suç Yapımcı
Senarist
Çeşitli
8.1 7,325
2006 Komedi Senarist
Çeşitli
   
2005 Suç Senarist
Çeşitli
   
2004 Dram Çeşitli 8.0 2,788
1996 Dram Senarist
Çeşitli
8.1 288
Dizi Altyazıları
Vikings (19,803) Black Mirror (5,507) Supernatural (3,968) The Big Bang Theory (3,546) The Flash (3,332) Shameless (3,192) The Blacklist (1,975) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,865) The X Files (1,586) Knightfall (1,354)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018