Giriş Kayıt
Wilson Bethel

Wilson Bethel (33)


Oyuncu

Stephen Wilson Bethel, 24 Şubat 1984 Hillsboro, New Hampshire, ABD doğumlu oyuncu. Hart of Dixie (2011), Tünel Fareleri (2008), Not Today (2013), (2008) Generation Kill (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Stephen Wilson Bethel
Doğum Tarihi: 24 Şubat 1984
Doğum Yeri: Hillsboro, New Hampshire, ABD
Diğer Bir İsmi: Will Bethel
Takma İsmi: Willy
Burcu: Balık
Boyu: 1.83 m
9.7 (3 Oy)
  • Currently 193.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (13)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 7.2 2,474
2015 Suç Oyuncu 6.7 3,543

Gizli Kusur
2014 30 Komedi Oyuncu 6.7 68,308

Cinayetten Paçayı Sıyırmak
2014 Suç Oyuncu 8.3 74,180
2013 29 Komedi Oyuncu 4.2 154
2013 29 Dram Oyuncu 5.7 558
2012 28 Dram Oyuncu    
2011 27 Suç Oyuncu 4.8 71
2011 27 Suç Oyuncu    
2011 Komedi Oyuncu 7.8 36,155
2008 Dram Oyuncu 8.7 30,783

Tünel Fareleri
2008 24 Aksiyon Oyuncu 4.7 4,144

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,616
Film Altyazıları
Live by Night (13,775) Resident Evil: The Final Chapter (6,233) Why Him? (6,074) Rogue One (4,447) Patriots Day (3,462) Hidden Figures (3,397) Assassin's Creed (3,245) Paterson (2,313) Split (2,311) Allied (2,255)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,446) The 100 (3,888) The Flash (3,558) Legion (3,491) Into the Badlands (3,071) The Originals (2,664) The Last Kingdom (2,329) Arrow (2,186) Vikings (2,177) Designated Survivor (1,880)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017