Giriş Kayıt
Fraser Aitcheson

Fraser Aitcheson (45)


Dublör, Oyuncu, Görsel Efekt

Fraser Aitcheson, 30 Mart 1973 doğumlu dublör, oyuncu, görsel efekt. Deadpool (2016), Çelik Adam (2013), Watchmen (2009), X-Men: Son Direniş (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Mart 1973
Diğer Bir İsmi: Fraser Aicheson | Darren Aitcheson | Frasier Aitch
Burcu: Koç
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 45 Aksiyon Dublör    
2018 Suç Oyuncu 6.1 73
2018 45 Aksiyon Dublör 8.1 162,008
2018 Dram Dublör 7.2 3,796

Özgürlüğün Elli Tonu
2018 45 Dram Oyuncu 4.4 30,052
2018 Dram Dublör
Oyuncu
8.2 76,497
2018 45 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.3 15,006

Labirent: Son İsyan
2018 45 Aksiyon Dublör 6.3 56,134
2017 Dram Dublör 8.9 73
2017 Komedi Dublör 6.9 32
2017 44 Aksiyon Dublör 7.4 60,707
2017 44 Aksiyon Dublör 6.0 83,031

Karanlığın Elli Tonu
2017 44 Dram Dublör 4.6 72,658
2017 Dram Oyuncu 5.2 614
2016 43 Animasyon Dublör 5.7 11,812
2016 Aile Oyuncu
Dublör
6.4 244
2016 43 Macera Dublör 5.9 337
2016 Dram Dublör 7.3 4,046

Frekans
2016 Dram Dublör 7.6 10,442

Uzay Yolu Sonsuzluk
2016 43 Aksiyon Oyuncu
Dublör
7.1 195,475
2016 43 Aksiyon Dublör 4.8 1,724
2016 43 Aksiyon Oyuncu 7.0 322,132
2016 43 Aksiyon Dublör 8.0 741,004

Geleceğin Efsaneleri
2016 Aksiyon Dublör 7.0 70,346
2016 Bilim-Kurgu Dublör 4.9 3,887
2015 Suç Dublör 8.2 116,220
2015 Aksiyon Dublör 6.5 83,624
2015 42 Aksiyon Dublör 5.6 112,015
2015 Dram Dublör 7.0 91,623

Yarının Dünyası
2015 42 Aksiyon Dublör 6.5 154,269
2015 Dram Dublör 7.5 46,560

Denizci 4: Beklenmedik Hedef
2015 42 Aksiyon Oyuncu 5.3 1,353
2015 Komedi Dublör 7.4 8,056
2015 42 Korku Dublör 5.2 7,006

Yedinci Oğul
2014 41 Aksiyon Oyuncu
Dublör
5.5 63,939
2014 Aksiyon Dublör
Oyuncu
8.0 250,849
2014 41 Aksiyon Dublör 6.4 332,810
2014 Dram Dublör 7.8 153,712
2014 41 Aksiyon Dublör 6.2 199,046
2014 41 Komedi Dublör
Oyuncu
5.8 6,429
2013 40 Aksiyon Oyuncu
Dublör
5.1 332

Elysium: Yeni Cennet
2013 40 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.6 379,608
2013 40 Müzik Dublör
Oyuncu
7.2 13,954

Çelik Adam
2013 40 Aksiyon Dublör 7.1 616,323

12 Tuzak 2: Kanunsuz
2013 40 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.4 3,458

Yarının İnsanları
2013 Aksiyon Dublör 7.3 31,595

Teslimat
2013 40 Aksiyon Dublör 5.1 3,126
2013 40 Aksiyon Dublör
Oyuncu
4.0 556
2012 Aksiyon Dublör
Oyuncu
   

Halo 4: Şafağa Kadar Hücum
2012 Aksiyon Dublör 7.1 18,972

Ok
2012 Aksiyon Dublör 7.7 357,932
2012 Aksiyon Dublör 7.7 52,197

Gerçeğe Çağrı
2012 39 Aksiyon Dublör 6.3 220,759

Dehşet Kapanı
2012 39 Korku Dublör 7.0 318,401
2012 Aksiyon Görsel Efekt
Dublör
8.7 5,525

Karanlıklar Ülkesi: Uyanış
2012 39 Aksiyon Dublör 6.4 133,494

Görevimiz Tehlike 4
2011 38 Aksiyon Dublör 7.4 400,103

Bir Varmış Bir Yokmuş
2011 Macera Dublör 7.8 192,227
2011 38 Dram Oyuncu    

Gerçek Adalet
2010 Aksiyon Dublör
Oyuncu
4.8 1,682

Tron Efsanesi
2010 37 Aksiyon Dublör 6.8 286,253
2010 Aksiyon Dublör 7.7 45,193

A Takımı
2010 37 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.8 228,076
2010 Dram Dublör 5.0 2,021

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 37 Macera Dublör 5.9 157,944

Tehlikeli Aslar 2
2010 37 Aksiyon Dublör    

Canlı Hedef
2010 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.8 16,243

Dr. Parnassus
2009 36 Macera Oyuncu 6.8 134,806

Tehlikeli Adam
2009 Aksiyon Oyuncu 5.1 3,796
2009 36 Aksiyon Dublör 5.8 314,144

Müzede Bir Gece 2
2009 36 Macera Dublör 5.9 150,360
2009 36 Aksiyon Dublör 7.6 433,060
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 62

Ziyaretçiler
2009 Dram Dublör 6.8 49,517

Kayıp Hazine
2008 35 Macera Dublör    

Dünyanın Durduğu Gün
2008 35 Dram Dublör 5.5 150,653

İnfazcı: Savaş Bölgesi
2008 35 Aksiyon Dublör 6.0 54,648
2008 35 Aksiyon Dublör
Oyuncu
   
2008 Suç Dublör
Oyuncu
7.4 16,990

Savaş Sanatı: İntikam
2008 35 Aksiyon Oyuncu    

Yıldız Geçidi: Süreklilik
2008 35 Aksiyon Dublör 7.6 19,130
2008 Dram Dublör 6.6 1,330

Özgürlük Savaşçısı
2007 34 Aksiyon Dublör 3.8 40,828
2007 Macera Oyuncu    

Suikastçı
2007 34 Aksiyon Dublör 6.3 78,325
2007 34 Aksiyon Dublör 4.5 21,037

Tetikçi
2007 34 Aksiyon Dublör 7.2 280,765

Reaper 1
2007 Macera Dublör 7.8 21,866

Özel Birlik
2006 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.3 5,067

Küçük Adam
2006 33 Komedi Oyuncu 4.3 44,026
2006 Aksiyon Dublör    

X-Men: Son Direniş
2006 33 Aksiyon Dublör 6.7 430,289
2006 Komedi Dublör 8.4 74,383

Doğaüstü
2005 Dram Dublör 8.5 331,276

Ölünün Dansı
2005 32 Korku Oyuncu    
2004 31 Aksiyon Dublör 5.9 148,802

Yerdeniz Öyküleri
2004 Fantastik Dublör    

İki Fıstık
2004 31 Suç Oyuncu 5.5 112,240
2001 Macera Dublör
Oyuncu
7.5 105,156

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Dublör 8.4 73,649
Dizi Altyazıları
Westworld (6,774) The Expanse (3,332) The 100 (3,035) La casa de papel (2,470) Colony (1,995) The Crossing (1,699) Luke Cage (1,651) Genius (1,520) 12 Monkeys (1,293) Vikings (1,269)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018