Giriş Kayıt
Fraser Aitcheson

Fraser Aitcheson (44)


Dublör, Oyuncu, Görsel Efekt

Fraser Aitcheson, 30 Mart 1973 doğumlu dublör, oyuncu, görsel efekt. Deadpool (2016), Çelik Adam (2013), Watchmen (2009), X-Men: Son Direniş (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Mart 1973
Diğer Bir İsmi: Fraser Aicheson | Darren Aitcheson | Frasier Aitch
Burcu: Koç
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Dublör    

Labirent: Son İsyan
2018 Aksiyon Dublör    
2018 Dram Dublör    
2017 Komedi Dublör 6.9 32
2017 44 Aksiyon Dublör 7.4 44,469
2017 44 Aksiyon Dublör 6.1 68,225

Karanlığın Elli Tonu
2017 44 Dram Dublör 4.6 57,282
2017 Dram Oyuncu 5.3 351
2017 Bilim-Kurgu Oyuncu
Dublör
   
2017 44 Aksiyon Oyuncu
Dublör
   
2016 43 Animasyon Dublör 5.7 9,588
2016 Aile Oyuncu
Dublör
6.4 244
2016 43 Macera Dublör 5.9 337
2016 Dram Dublör 7.3 3,780

Frekans
2016 Dram Dublör 7.7 9,527

Uzay Yolu Sonsuzluk
2016 43 Aksiyon Oyuncu
Dublör
7.1 180,876
2016 43 Aksiyon Dublör 4.8 1,724
2016 43 Aksiyon Oyuncu 7.0 298,128
2016 43 Aksiyon Dublör 8.0 672,392

Geleceğin Efsaneleri
2016 Aksiyon Dublör 7.0 60,250
2016 Bilim-Kurgu Dublör 4.9 3,761
2015 Suç Dublör 8.3 88,833
2015 Aksiyon Dublör 6.6 72,339
2015 42 Aksiyon Dublör 5.6 106,356
2015 Dram Dublör 7.0 83,243

Yarının Dünyası
2015 42 Aksiyon Dublör 6.5 147,801
2015 Dram Dublör 7.5 44,864
2015 42 Aksiyon Oyuncu 5.3 1,353
2015 Komedi Dublör 7.4 8,056
2015 42 Korku Dublör 5.2 6,750

Yedinci Oğul
2014 41 Aksiyon Oyuncu
Dublör
5.5 61,545
2014 Aksiyon Dublör
Oyuncu
8.1 230,774
2014 41 Aksiyon Dublör 6.4 324,331
2014 Dram Dublör 7.8 137,581
2014 41 Aksiyon Dublör 6.2 194,122
2014 41 Komedi Dublör
Oyuncu
5.8 6,429
2013 40 Aksiyon Oyuncu
Dublör
5.1 332

Elysium: Yeni Cennet
2013 40 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.6 367,622
2013 40 Müzik Dublör
Oyuncu
7.2 13,954

Çelik Adam
2013 40 Aksiyon Dublör 7.1 591,942

12 Tuzak 2: Kanunsuz
2013 40 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.4 3,458

Yarının İnsanları
2013 Aksiyon Dublör 7.3 30,841

Teslimat
2013 40 Aksiyon Dublör 5.1 3,126
2013 40 Aksiyon Dublör
Oyuncu
4.0 556
2012 Aksiyon Dublör
Oyuncu
   

Halo 4: Şafağa Kadar Hücum
2012 Aksiyon Dublör 7.1 18,972

Ok
2012 Aksiyon Dublör 7.8 341,909
2012 Aksiyon Dublör 7.7 50,533

Gerçeğe Çağrı
2012 39 Aksiyon Dublör 6.3 215,070

Dehşet Kapanı
2012 39 Korku Dublör 7.0 305,219
2012 Aksiyon Görsel Efekt
Dublör
8.7 5,525

Karanlıklar Ülkesi: Uyanış
2012 39 Aksiyon Dublör 6.4 130,017

Görevimiz Tehlike 4
2011 38 Aksiyon Dublör 7.4 389,452

Bir Varmış Bir Yokmuş
2011 Macera Dublör 7.9 185,224
2011 38 Dram Oyuncu    

Gerçek Adalet
2010 Aksiyon Dublör
Oyuncu
4.8 1,682

Tron Efsanesi
2010 37 Aksiyon Dublör 6.8 278,673
2010 Aksiyon Dublör 7.7 44,301

A Takımı
2010 37 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.8 222,855
2010 Dram Dublör 5.0 2,021

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 37 Macera Dublör 5.9 152,593

Tehlikeli Aslar 2
2010 37 Aksiyon Dublör    
2010 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.8 16,018

Dr. Parnassus
2009 36 Macera Oyuncu 6.8 131,912

Tehlikeli Adam
2009 36 Aksiyon Oyuncu    
2009 36 Aksiyon Dublör 5.8 304,421

Müzede Bir Gece 2
2009 36 Macera Dublör 5.9 144,080
2009 36 Aksiyon Dublör 7.6 419,960
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 62

Ziyaretçiler
2009 Dram Dublör 6.8 48,443

Kayıp Hazine
2008 35 Macera Dublör    

Dünyanın Durduğu Gün
2008 35 Dram Dublör 5.5 146,858

İnfazcı: Savaş Bölgesi
2008 35 Aksiyon Dublör 6.0 52,586
2008 35 Aksiyon Dublör
Oyuncu
   
2008 Suç Dublör
Oyuncu
7.4 16,449

Savaş Sanatı: İntikam
2008 35 Aksiyon Oyuncu    

Yıldız Geçidi: Süreklilik
2008 35 Aksiyon Dublör 7.6 19,130
2008 Dram Dublör 6.6 1,330

Özgürlük Savaşçısı
2007 34 Aksiyon Dublör 3.8 39,982
2007 Macera Oyuncu    

Suikastçı
2007 34 Aksiyon Dublör 6.3 76,649
2007 34 Aksiyon Dublör 4.5 20,346

Tetikçi
2007 34 Aksiyon Dublör 7.2 273,657

Reaper 1
2007 Macera Dublör 7.8 21,521

Küçük Adam
2006 33 Komedi Oyuncu 4.3 42,450

Özel Birlik
2006 33 Aksiyon Dublör
Oyuncu
   
2006 Aksiyon Dublör    

X-Men: Son Direniş
2006 33 Aksiyon Dublör 6.7 416,337
2006 Komedi Dublör 8.4 71,260

Doğaüstü
2005 Dram Dublör 8.6 315,562

Ölünün Dansı
2005 32 Korku Oyuncu    
2004 31 Aksiyon Dublör 5.9 143,838

Yerdeniz Öyküleri
2004 Fantastik Dublör    

İki Fıstık
2004 31 Suç Oyuncu 5.5 107,896
2001 Macera Dublör
Oyuncu
7.5 102,544

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Dublör 8.4 70,491
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017