Giriş Kayıt
Fraser Aitcheson

Fraser Aitcheson (45)


Dublör, Oyuncu, Görsel Efekt

Fraser Aitcheson, 30 Mart 1973 doğumlu dublör, oyuncu, görsel efekt. Deadpool (2016), Çelik Adam (2013), Watchmen (2009), X-Men: Son Direniş (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Mart 1973
Diğer Bir İsmi: Fraser Aicheson | Darren Aitcheson | Frasier Aitch
Burcu: Koç
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 45 Aksiyon Dublör    
2018 45 Aksiyon Dublör    
2018 Dram Dublör 7.2 113

Özgürlüğün Elli Tonu
2018 45 Dram Oyuncu 4.4 22,304
2018 Dram Dublör
Oyuncu
8.3 68,656
2018 45 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.3 12,094

Labirent: Son İsyan
2018 45 Aksiyon Dublör 6.4 42,397
2017 Dram Dublör 8.9 73
2017 Komedi Dublör 6.9 32
2017 44 Aksiyon Dublör 7.4 58,560
2017 44 Aksiyon Dublör 6.0 80,740

Karanlığın Elli Tonu
2017 44 Dram Dublör 4.6 70,587
2017 Dram Oyuncu 5.2 614
2016 43 Animasyon Dublör 5.7 11,488
2016 Aile Oyuncu
Dublör
6.4 244
2016 43 Macera Dublör 5.9 337
2016 Dram Dublör 7.3 4,018

Frekans
2016 Dram Dublör 7.6 10,265

Uzay Yolu Sonsuzluk
2016 43 Aksiyon Oyuncu
Dublör
7.1 192,735
2016 43 Aksiyon Dublör 4.8 1,724
2016 43 Aksiyon Oyuncu 7.0 316,168
2016 43 Aksiyon Dublör 8.0 716,847

Geleceğin Efsaneleri
2016 Aksiyon Dublör 7.0 68,459
2016 Bilim-Kurgu Dublör 4.9 3,887
2015 Suç Dublör 8.2 105,410
2015 Aksiyon Dublör 6.5 81,101
2015 42 Aksiyon Dublör 5.6 110,885
2015 Dram Dublör 7.0 88,608

Yarının Dünyası
2015 42 Aksiyon Dublör 6.5 152,940
2015 Dram Dublör 7.5 46,211

Denizci 4: Beklenmedik Hedef
2015 42 Aksiyon Oyuncu 5.3 1,353
2015 Komedi Dublör 7.4 8,056
2015 42 Korku Dublör 5.2 7,006

Yedinci Oğul
2014 41 Aksiyon Oyuncu
Dublör
5.5 63,420
2014 Aksiyon Dublör
Oyuncu
8.0 246,713
2014 41 Aksiyon Dublör 6.4 330,996
2014 Dram Dublör 7.8 148,737
2014 41 Aksiyon Dublör 6.2 198,069
2014 41 Komedi Dublör
Oyuncu
5.8 6,429
2013 40 Aksiyon Oyuncu
Dublör
5.1 332

Elysium: Yeni Cennet
2013 40 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.6 377,272
2013 40 Müzik Dublör
Oyuncu
7.2 13,954

Çelik Adam
2013 40 Aksiyon Dublör 7.1 611,396

12 Tuzak 2: Kanunsuz
2013 40 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.4 3,458

Yarının İnsanları
2013 Aksiyon Dublör 7.3 31,427

Teslimat
2013 40 Aksiyon Dublör 5.1 3,126
2013 40 Aksiyon Dublör
Oyuncu
4.0 556
2012 Aksiyon Dublör
Oyuncu
   

Halo 4: Şafağa Kadar Hücum
2012 Aksiyon Dublör 7.1 18,972

Ok
2012 Aksiyon Dublör 7.7 354,555
2012 Aksiyon Dublör 7.7 51,812

Gerçeğe Çağrı
2012 39 Aksiyon Dublör 6.3 219,590

Dehşet Kapanı
2012 39 Korku Dublör 7.0 315,552
2012 Aksiyon Görsel Efekt
Dublör
8.7 5,525

Karanlıklar Ülkesi: Uyanış
2012 39 Aksiyon Dublör 6.4 132,819

Görevimiz Tehlike 4
2011 38 Aksiyon Dublör 7.4 397,612

Bir Varmış Bir Yokmuş
2011 Macera Dublör 7.8 190,488
2011 38 Dram Oyuncu    

Gerçek Adalet
2010 Aksiyon Dublör
Oyuncu
4.8 1,682

Tron Efsanesi
2010 37 Aksiyon Dublör 6.8 284,686
2010 Aksiyon Dublör 7.7 44,989

A Takımı
2010 37 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.8 226,927
2010 Dram Dublör 5.0 2,021

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 37 Macera Dublör 5.9 156,739

Tehlikeli Aslar 2
2010 37 Aksiyon Dublör    

Canlı Hedef
2010 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.8 16,131

Dr. Parnassus
2009 36 Macera Oyuncu 6.8 134,133

Tehlikeli Adam
2009 Aksiyon Oyuncu 5.1 3,796
2009 36 Aksiyon Dublör 5.8 312,156

Müzede Bir Gece 2
2009 36 Macera Dublör 5.9 148,994
2009 36 Aksiyon Dublör 7.6 429,849
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 62

Ziyaretçiler
2009 Dram Dublör 6.8 49,305

Kayıp Hazine
2008 35 Macera Dublör    

Dünyanın Durduğu Gün
2008 35 Dram Dublör 5.5 149,773

İnfazcı: Savaş Bölgesi
2008 35 Aksiyon Dublör 6.0 54,194
2008 35 Aksiyon Dublör
Oyuncu
   
2008 Suç Dublör
Oyuncu
7.4 16,866

Savaş Sanatı: İntikam
2008 35 Aksiyon Oyuncu    

Yıldız Geçidi: Süreklilik
2008 35 Aksiyon Dublör 7.6 19,130
2008 Dram Dublör 6.6 1,330

Özgürlük Savaşçısı
2007 34 Aksiyon Dublör 3.8 40,597
2007 Macera Oyuncu    

Suikastçı
2007 34 Aksiyon Dublör 6.3 77,963
2007 34 Aksiyon Dublör 4.5 21,006

Tetikçi
2007 34 Aksiyon Dublör 7.2 279,277

Reaper 1
2007 Macera Dublör 7.8 21,786

Özel Birlik
2006 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.3 5,067

Küçük Adam
2006 33 Komedi Oyuncu 4.3 43,650
2006 Aksiyon Dublör    

X-Men: Son Direniş
2006 33 Aksiyon Dublör 6.7 426,799
2006 Komedi Dublör 8.4 73,902

Doğaüstü
2005 Dram Dublör 8.5 327,450

Ölünün Dansı
2005 32 Korku Oyuncu    
2004 31 Aksiyon Dublör 5.9 147,620

Yerdeniz Öyküleri
2004 Fantastik Dublör    

İki Fıstık
2004 31 Suç Oyuncu 5.5 111,257
2001 Macera Dublör
Oyuncu
7.5 104,545

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Dublör 8.4 72,954
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,411) Den of Thieves (3,112) Maze Runner: The Death Cure (2,843) Winchester (2,576) Hostiles (2,362) 12 Strong (1,855) A martfüi rém (1,786) The Commuter (1,374) Bleeding Steel (1,369) Submergence (1,202)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,919) Supernatural (4,793) Westworld (4,766) The Big Bang Theory (3,508) The Terror (2,966) Gotham (2,934) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,491) Arrow (2,446) The Flash (2,024) Krypton (1,756)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018