Giriş Kayıt
Fraser Aitcheson

Fraser Aitcheson (44)


Dublör, Oyuncu, Görsel Efekt

Fraser Aitcheson, 30 Mart 1973 doğumlu dublör, oyuncu, görsel efekt. Deadpool (2016), Çelik Adam (2013), Watchmen (2009), X-Men: Son Direniş (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Mart 1973
Diğer Bir İsmi: Fraser Aicheson | Darren Aitcheson | Frasier Aitch
Burcu: Koç
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 44 Aksiyon Dublör 7.0 605
2017 44 Aksiyon Dublör 6.3 43,807

Karanlığın Elli Tonu
2017 44 Dram Dublör 4.6 49,886
2017 Dram Oyuncu 5.3 351
2017 Bilim-Kurgu Oyuncu
Dublör
   
2017 44 Aksiyon Oyuncu
Dublör
   
2016 43 Animasyon Dublör 5.7 7,804
2016 Aile Oyuncu
Dublör
6.1 195
2016 43 Macera Dublör 5.9 337
2016 Dram Dublör 7.3 3,551

Frekans
2016 Dram Dublör 7.7 8,861

Star Trek Sonsuzluk
2016 43 Aksiyon Oyuncu
Dublör
7.1 169,058
2016 43 Aksiyon Dublör 4.7 1,646
2016 43 Aksiyon Oyuncu 7.1 282,981
2016 43 Aksiyon Dublör 8.0 639,630

Geleceğin Efsaneleri
2016 Aksiyon Dublör 7.0 56,544
2016 Bilim-Kurgu Dublör 4.9 3,569
2015 Suç Dublör 8.3 79,908
2015 Aksiyon Dublör 6.6 67,450
2015 42 Aksiyon Dublör 5.6 102,433
2015 Dram Dublör 7.1 76,827

Yarının Dünyası
2015 42 Aksiyon Dublör 6.5 144,251
2015 Dram Dublör 7.5 43,749
2015 42 Aksiyon Oyuncu 5.3 1,353
2015 Komedi Dublör 7.4 8,056
2015 42 Korku Dublör 5.2 6,442

Yedinci Oğul
2014 41 Aksiyon Oyuncu
Dublör
5.5 60,360
2014 Aksiyon Dublör
Oyuncu
8.1 221,224
2014 41 Aksiyon Dublör 6.4 319,494
2014 Dram Dublör 7.8 129,623
2014 41 Aksiyon Dublör 6.2 191,600
2014 41 Komedi Dublör
Oyuncu
5.8 6,429
2013 40 Aksiyon Oyuncu
Dublör
5.1 332

Elysium: Yeni Cennet
2013 40 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.6 361,070
2013 40 Müzik Dublör
Oyuncu
7.2 13,954

Çelik Adam
2013 40 Aksiyon Dublör 7.1 582,110

12 Tuzak 2: Kanunsuz
2013 40 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.4 3,458

Yarının İnsanları
2013 Aksiyon Dublör 7.3 30,372

Teslimat
2013 40 Aksiyon Dublör 5.1 3,126
2013 40 Aksiyon Dublör
Oyuncu
4.0 556
2012 Aksiyon Dublör
Oyuncu
   

Halo 4: Şafağa Kadar Hücum
2012 Aksiyon Dublör 7.1 18,972

Ok
2012 Aksiyon Dublör 7.8 333,870
2012 Aksiyon Dublör 7.7 49,713

Gerçeğe Çağrı
2012 39 Aksiyon Dublör 6.3 211,834

Dehşet Kapanı
2012 39 Korku Dublör 7.0 297,577
2012 Aksiyon Görsel Efekt
Dublör
8.7 5,525

Karanlıklar Ülkesi: Uyanış
2012 39 Aksiyon Dublör 6.4 127,916

Görevimiz Tehlike 4
2011 38 Aksiyon Dublör 7.4 384,131

Bir Varmış Bir Yokmuş
2011 Macera Dublör 7.9 181,758
2011 38 Dram Oyuncu    

Gerçek Adalet
2010 Aksiyon Dublör
Oyuncu
4.8 1,682

Tron Efsanesi
2010 37 Aksiyon Dublör 6.8 274,982
2010 Aksiyon Dublör 7.7 43,813

A Takımı
2010 37 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.8 219,997
2010 37 Dram Dublör    

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 37 Macera Dublör 5.9 149,855

Tehlikeli Aslar 2
2010 37 Aksiyon Dublör    
2010 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.8 15,901

Dr. Parnassus
2009 36 Macera Oyuncu 6.8 130,608

Tehlikeli Adam
2009 36 Aksiyon Oyuncu    
2009 36 Aksiyon Dublör 5.8 299,460

Müzede Bir Gece 2
2009 36 Aksiyon Dublör 5.9 140,765
2009 36 Aksiyon Dublör 7.6 412,305
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 62

Ziyaretçiler
2009 Dram Dublör 6.8 47,932

Kayıp Hazine
2008 35 Macera Dublör    

Dünyanın Durduğu Gün
2008 35 Dram Dublör 5.5 145,238

İnfazcı: Savaş Bölgesi
2008 35 Aksiyon Dublör 6.0 51,545
2008 35 Aksiyon Dublör
Oyuncu
   
2008 Suç Dublör
Oyuncu
7.4 16,181

Savaş Sanatı: İntikam
2008 35 Aksiyon Oyuncu    

Yıldız Geçidi: Süreklilik
2008 35 Aksiyon Dublör    
2008 Dram Dublör 6.6 1,330

Özgürlük Savaşçısı
2007 34 Aksiyon Dublör 3.8 39,659
2007 Macera Oyuncu    

Suikastçı
2007 34 Aksiyon Dublör 6.3 75,717
2007 34 Aksiyon Dublör 4.5 20,346

Tetikçi
2007 34 Aksiyon Dublör 7.2 268,855

Reaper 1
2007 Macera Dublör 7.9 21,325

Küçük Adam
2006 33 Komedi Oyuncu 4.3 41,620

Özel Birlik
2006 33 Aksiyon Dublör
Oyuncu
   
2006 Aksiyon Dublör    

X-Men: Son Direniş
2006 33 Aksiyon Dublör 6.7 409,105
2006 Komedi Dublör 8.4 70,250

Doğaüstü
2005 Dram Dublör 8.6 308,424

Ölünün Dansı
2005 32 Korku Oyuncu    
2004 31 Aksiyon Dublör 5.9 141,340

Yerdeniz Öyküleri
2004 Fantastik Dublör    

İki Fıstık
2004 31 Suç Oyuncu 5.5 105,389
2001 Macera Dublör
Oyuncu
7.5 101,158

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Dublör 8.4 68,906
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017