Giriş Kayıt
Fraser Aitcheson

Fraser Aitcheson (44)


Dublör, Oyuncu, Görsel Efekt

Fraser Aitcheson, 30 Mart 1973 doğumlu dublör, oyuncu, görsel efekt. Deadpool (2016), Çelik Adam (2013), Watchmen (2009), X-Men: Son Direniş (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Mart 1973
Diğer Bir İsmi: Fraser Aicheson | Darren Aitcheson | Frasier Aitch
Burcu: Koç
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Dublör    
2017 44 Aksiyon Dublör 7.5 36,625
2017 44 Aksiyon Dublör 6.1 61,607

Karanlığın Elli Tonu
2017 44 Dram Dublör 4.6 53,974
2017 Dram Oyuncu 5.3 351
2017 Bilim-Kurgu Oyuncu
Dublör
   
2017 44 Aksiyon Oyuncu
Dublör
   
2016 43 Animasyon Dublör 5.7 8,609
2016 Aile Oyuncu
Dublör
6.1 195
2016 43 Macera Dublör 5.9 337
2016 Dram Dublör 7.3 3,676

Frekans
2016 Dram Dublör 7.7 9,180

Star Trek Sonsuzluk
2016 43 Aksiyon Oyuncu
Dublör
7.1 175,631
2016 43 Aksiyon Dublör 4.8 1,724
2016 43 Aksiyon Oyuncu 7.0 291,002
2016 43 Aksiyon Dublör 8.0 656,264

Geleceğin Efsaneleri
2016 Aksiyon Dublör 7.0 58,089
2016 Bilim-Kurgu Dublör 4.9 3,658
2015 Suç Dublör 8.3 82,679
2015 Aksiyon Dublör 6.6 69,837
2015 42 Aksiyon Dublör 5.6 104,652
2015 Dram Dublör 7.0 79,919

Yarının Dünyası
2015 42 Aksiyon Dublör 6.5 145,994
2015 Dram Dublör 7.5 44,310
2015 42 Aksiyon Oyuncu 5.3 1,353
2015 Komedi Dublör 7.4 8,056
2015 42 Korku Dublör 5.2 6,717

Yedinci Oğul
2014 41 Aksiyon Oyuncu
Dublör
5.5 60,956
2014 Aksiyon Dublör
Oyuncu
8.1 225,569
2014 41 Aksiyon Dublör 6.4 322,140
2014 Dram Dublör 7.8 133,501
2014 41 Aksiyon Dublör 6.2 192,860
2014 41 Komedi Dublör
Oyuncu
5.8 6,429
2013 40 Aksiyon Oyuncu
Dublör
5.1 332

Elysium: Yeni Cennet
2013 40 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.6 364,318
2013 40 Müzik Dublör
Oyuncu
7.2 13,954

Çelik Adam
2013 40 Aksiyon Dublör 7.1 587,260

12 Tuzak 2: Kanunsuz
2013 40 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.4 3,458

Yarının İnsanları
2013 Aksiyon Dublör 7.3 30,583

Teslimat
2013 40 Aksiyon Dublör 5.1 3,126
2013 40 Aksiyon Dublör
Oyuncu
4.0 556
2012 Aksiyon Dublör
Oyuncu
   

Halo 4: Şafağa Kadar Hücum
2012 Aksiyon Dublör 7.1 18,972

Ok
2012 Aksiyon Dublör 7.8 337,504
2012 Aksiyon Dublör 7.7 50,097

Gerçeğe Çağrı
2012 39 Aksiyon Dublör 6.3 213,541

Dehşet Kapanı
2012 39 Korku Dublör 7.0 301,041
2012 Aksiyon Görsel Efekt
Dublör
8.7 5,525

Karanlıklar Ülkesi: Uyanış
2012 39 Aksiyon Dublör 6.4 128,900

Görevimiz Tehlike 4
2011 38 Aksiyon Dublör 7.4 386,614

Bir Varmış Bir Yokmuş
2011 Macera Dublör 7.9 183,204
2011 38 Dram Oyuncu    

Gerçek Adalet
2010 Aksiyon Dublör
Oyuncu
4.8 1,682

Tron Efsanesi
2010 37 Aksiyon Dublör 6.8 276,772
2010 Aksiyon Dublör 7.7 44,056

A Takımı
2010 37 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.8 221,343
2010 37 Dram Dublör    

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 37 Macera Dublör 5.9 151,150

Tehlikeli Aslar 2
2010 37 Aksiyon Dublör    
2010 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.8 15,970

Dr. Parnassus
2009 36 Macera Oyuncu 6.8 131,213

Tehlikeli Adam
2009 36 Aksiyon Oyuncu    
2009 36 Aksiyon Dublör 5.8 301,863

Müzede Bir Gece 2
2009 36 Aksiyon Dublör 5.9 142,371
2009 36 Aksiyon Dublör 7.6 416,060
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 62

Ziyaretçiler
2009 Dram Dublör 6.8 48,152

Kayıp Hazine
2008 35 Macera Dublör    

Dünyanın Durduğu Gün
2008 35 Dram Dublör 5.5 145,958

İnfazcı: Savaş Bölgesi
2008 35 Aksiyon Dublör 6.0 52,012
2008 35 Aksiyon Dublör
Oyuncu
   
2008 Suç Dublör
Oyuncu
7.4 16,303

Savaş Sanatı: İntikam
2008 35 Aksiyon Oyuncu    

Yıldız Geçidi: Süreklilik
2008 35 Aksiyon Dublör    
2008 Dram Dublör 6.6 1,330

Özgürlük Savaşçısı
2007 34 Aksiyon Dublör 3.8 39,837
2007 Macera Oyuncu    

Suikastçı
2007 34 Aksiyon Dublör 6.3 76,167
2007 34 Aksiyon Dublör 4.5 20,346

Tetikçi
2007 34 Aksiyon Dublör 7.2 270,943

Reaper 1
2007 Macera Dublör 7.8 21,415

Küçük Adam
2006 33 Komedi Oyuncu 4.3 42,028

Özel Birlik
2006 33 Aksiyon Dublör
Oyuncu
   
2006 Aksiyon Dublör    

X-Men: Son Direniş
2006 33 Aksiyon Dublör 6.7 412,688
2006 Komedi Dublör 8.4 70,795

Doğaüstü
2005 Dram Dublör 8.6 311,572

Ölünün Dansı
2005 32 Korku Oyuncu    
2004 31 Aksiyon Dublör 5.9 142,482

Yerdeniz Öyküleri
2004 Fantastik Dublör    

İki Fıstık
2004 31 Suç Oyuncu 5.5 106,603
2001 Macera Dublör
Oyuncu
7.5 101,799

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Dublör 8.4 69,625
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017