Giriş Kayıt
Fraser Aitcheson

Fraser Aitcheson (43)


Dublör, Oyuncu, Görsel Efekt

Fraser Aitcheson, 30 Mart 1973 doğumlu dublör, oyuncu, görsel efekt. Deadpool (2016), Çelik Adam (2013), Watchmen (2009), X-Men: Son Direniş (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Mart 1973
Diğer Bir İsmi: Fraser Aicheson | Darren Aitcheson | Frasier Aitch
Burcu: Koç
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Dublör    

Karanlığın Elli Tonu
2017 Dram Dublör
Oyuncu
4.9 20,591
2017 Dram Oyuncu 6.1 74
2017 Bilim-Kurgu Oyuncu
Dublör
   
2017 Aksiyon Dublör    
2017 Aksiyon Oyuncu
Dublör
   
2016 43 Animasyon Dublör 5.5 2,073
2016 Aile Oyuncu
Dublör
5.6 126
2016 43 Macera Dublör 5.9 284
2016 Dram Dublör 7.2 2,853

Frekans
2016 Dram Dublör 7.7 7,318

Star Trek Sonsuzluk
2016 43 Aksiyon Oyuncu
Dublör
7.1 151,077
2016 43 Aksiyon Dublör 4.7 1,397
2016 43 Aksiyon Oyuncu 7.1 246,974
2016 43 Aksiyon Dublör 8.1 590,874

Geleceğin Efsaneleri
2016 Aksiyon Dublör 7.1 49,739
2016 Bilim-Kurgu Dublör 4.9 3,222
2015 42 Aksiyon Dublör 5.6 97,835

Yarının Dünyası
2015 42 Aksiyon Dublör 6.5 138,619
2015 Dram Dublör 7.5 42,229
2015 42 Aksiyon Oyuncu 5.3 1,353
2015 Komedi Dublör 7.4 7,871
2015 Dram Dublör 7.1 72,321
2015 42 Korku Dublör 5.2 6,346
2015 Suç Dublör 8.3 70,786

Yedinci Oğul
2014 41 Aksiyon Oyuncu
Dublör
5.5 58,633
2014 Aksiyon Oyuncu
Dublör
8.1 206,797
2014 41 Aksiyon Dublör 6.5 311,415
2014 Dram Dublör 7.8 118,680
2014 41 Aksiyon Dublör 6.2 188,508
2014 41 Komedi Dublör
Oyuncu
5.8 6,273
2013 40 Aksiyon Oyuncu
Dublör
5.1 332

Elysium: Yeni Cennet
2013 40 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.6 352,921
2013 40 Müzik Dublör
Oyuncu
7.2 13,883

Çelik Adam
2013 40 Aksiyon Dublör 7.1 568,651

12 Tuzak 2: Kanunsuz
2013 40 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.4 3,458

Yarının İnsanları
2013 Aksiyon Dublör 7.3 29,797

Teslimat
2013 40 Aksiyon Dublör 5.1 3,126
2013 40 Aksiyon Dublör
Oyuncu
4.0 556
2012 Aksiyon Dublör
Oyuncu
   

Halo 4: Şafağa Kadar Hücum
2012 Aksiyon Dublör 7.1 18,972

Ok
2012 Aksiyon Dublör 7.9 322,206
2012 Aksiyon Dublör 7.7 48,723

Gerçeğe Çağrı
2012 39 Aksiyon Dublör 6.3 208,461

Dehşet Kapanı
2012 39 Korku Dublör 7.0 290,355
2012 Aksiyon Görsel Efekt
Dublör
8.7 5,525

Karanlıklar Ülkesi: Uyanış
2012 39 Aksiyon Dublör 6.4 123,896

Bir Varmış Bir Yokmuş
2011 Macera Dublör 7.9 177,155

Görevimiz Tehlike 4
2011 38 Aksiyon Dublör 7.4 377,440
2011 38 Dram Oyuncu    

Gerçek Adalet
2010 Aksiyon Dublör
Oyuncu
4.8 1,682

Tron Efsanesi
2010 37 Aksiyon Dublör 6.8 270,982
2010 Aksiyon Dublör 7.7 43,280

A Takımı
2010 37 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.8 216,727
2010 37 Dram Dublör    

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 37 Macera Dublör 5.9 146,557

Tehlikeli Aslar 2
2010 37 Aksiyon Dublör    
2010 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.8 15,701

Dr. Parnassus
2009 36 Macera Oyuncu 6.8 129,044

Tehlikeli Adam
2009 36 Aksiyon Oyuncu    
2009 36 Aksiyon Dublör 5.8 293,485

Müzede Bir Gece 2
2009 36 Aksiyon Dublör 5.9 136,952
2009 36 Aksiyon Dublör 7.6 404,736
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 62

Ziyaretçiler
2009 Dram Dublör 6.8 47,267

Kayıp Hazine
2008 35 Macera Dublör    

Dünyanın Durduğu Gün
2008 35 Dram Dublör 5.5 143,076

İnfazcı: Savaş Bölgesi
2008 35 Aksiyon Dublör 6.0 50,509
2008 35 Aksiyon Dublör
Oyuncu
   
2008 Suç Dublör
Oyuncu
7.4 15,825

Savaş Sanatı: İntikam
2008 35 Aksiyon Oyuncu    

Yıldız Geçidi: Süreklilik
2008 35 Aksiyon Dublör    
2008 Dram Dublör 6.6 1,330

Özgürlük Savaşçısı
2007 34 Aksiyon Dublör 3.8 39,231
2007 Macera Oyuncu    

Suikastçı
2007 34 Aksiyon Dublör 6.3 74,620
2007 34 Aksiyon Dublör 4.5 20,346

Tetikçi
2007 34 Aksiyon Dublör 7.2 264,762

Reaper 1
2007 Macera Dublör 7.9 21,116

Küçük Adam
2006 33 Komedi Oyuncu 4.3 40,665

Özel Birlik
2006 33 Aksiyon Dublör
Oyuncu
   
2006 Aksiyon Dublör    

X-Men: Son Direniş
2006 33 Aksiyon Dublör 6.7 397,781
2006 Komedi Dublör 8.4 69,142

Doğaüstü
2005 Dram Dublör 8.6 299,663

Ölünün Dansı
2005 32 Korku Oyuncu    
2004 31 Aksiyon Dublör 5.9 137,978

Yerdeniz Öyküleri
2004 Fantastik Dublör    

İki Fıstık
2004 31 Suç Oyuncu 5.5 102,838
2001 Macera Dublör
Oyuncu
7.5 99,665

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Dublör 8.4 67,171
Film Altyazıları
Allied (9,683) Doctor Strange (9,630) Moana (8,047) Assassin's Creed (6,040) Lion (4,885) Arrival (3,792) Hacksaw Ridge (2,950) Fences (2,644) Nocturnal Animals (2,611) Forushande (2,114)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,197) Supernatural (7,617) The Expanse (4,731) Vikings (4,523) The Big Bang Theory (3,851) Suits (3,517) Legion (3,387) The Blacklist (3,319) Arrow (3,121) Sherlock (2,815)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017