Giriş Kayıt
Fraser Aitcheson

Fraser Aitcheson (44)


Dublör, Oyuncu, Görsel Efekt

Fraser Aitcheson, 30 Mart 1973 doğumlu dublör, oyuncu, görsel efekt. Deadpool (2016), Çelik Adam (2013), Watchmen (2009), X-Men: Son Direniş (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Mart 1973
Diğer Bir İsmi: Fraser Aicheson | Darren Aitcheson | Frasier Aitch
Burcu: Koç
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 44 Aksiyon Dublör 6.9 25,833

Karanlığın Elli Tonu
2017 44 Dram Dublör 4.7 38,900
2017 Dram Oyuncu 5.3 351
2017 Bilim-Kurgu Oyuncu
Dublör
   
2017 44 Aksiyon Dublör    
2017 44 Aksiyon Oyuncu
Dublör
   
2016 43 Animasyon Dublör 5.6 5,824
2016 Aile Oyuncu
Dublör
5.8 176
2016 43 Macera Dublör 5.9 333
2016 Dram Dublör 7.3 3,349

Frekans
2016 Dram Dublör 7.7 8,357

Star Trek Sonsuzluk
2016 43 Aksiyon Oyuncu
Dublör
7.1 161,222
2016 43 Aksiyon Dublör 4.7 1,514
2016 43 Aksiyon Oyuncu 7.1 269,159
2016 43 Aksiyon Dublör 8.0 619,502

Geleceğin Efsaneleri
2016 Aksiyon Dublör 7.0 54,038
2016 Bilim-Kurgu Dublör 4.9 3,439
2015 42 Aksiyon Dublör 5.6 100,202

Yarının Dünyası
2015 42 Aksiyon Dublör 6.5 141,773
2015 Dram Dublör 7.5 43,037
2015 42 Aksiyon Oyuncu 5.3 1,353
2015 Komedi Dublör 7.4 8,044
2015 Dram Dublör 7.1 74,378
2015 42 Korku Dublör 5.2 6,442
2015 Aksiyon Dublör 6.6 63,956
2015 Suç Dublör 8.3 75,134

Yedinci Oğul
2014 41 Aksiyon Oyuncu
Dublör
5.5 59,622
2014 Aksiyon Dublör
Oyuncu
8.1 214,700
2014 41 Aksiyon Dublör 6.4 316,850
2014 Dram Dublör 7.8 124,411
2014 41 Aksiyon Dublör 6.2 190,279
2014 41 Komedi Dublör
Oyuncu
5.8 6,429
2013 40 Aksiyon Oyuncu
Dublör
5.1 332

Elysium: Yeni Cennet
2013 40 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.6 357,384
2013 40 Müzik Dublör
Oyuncu
7.2 13,954

Çelik Adam
2013 40 Aksiyon Dublör 7.1 574,829

12 Tuzak 2: Kanunsuz
2013 40 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.4 3,458

Yarının İnsanları
2013 Aksiyon Dublör 7.3 30,104

Teslimat
2013 40 Aksiyon Dublör 5.1 3,126
2013 40 Aksiyon Dublör
Oyuncu
4.0 556
2012 Aksiyon Dublör
Oyuncu
   

Halo 4: Şafağa Kadar Hücum
2012 Aksiyon Dublör 7.1 18,972

Ok
2012 Aksiyon Dublör 7.8 328,724
2012 Aksiyon Dublör 7.7 49,257

Gerçeğe Çağrı
2012 39 Aksiyon Dublör 6.3 210,280

Dehşet Kapanı
2012 39 Korku Dublör 7.0 294,200
2012 Aksiyon Görsel Efekt
Dublör
8.7 5,525

Karanlıklar Ülkesi: Uyanış
2012 39 Aksiyon Dublör 6.4 126,440

Bir Varmış Bir Yokmuş
2011 Macera Dublör 7.9 179,567

Görevimiz Tehlike 4
2011 38 Aksiyon Dublör 7.4 381,147
2011 38 Dram Oyuncu    

Gerçek Adalet
2010 Aksiyon Dublör
Oyuncu
4.8 1,682

Tron Efsanesi
2010 37 Aksiyon Dublör 6.8 273,252
2010 Aksiyon Dublör 7.7 43,605

A Takımı
2010 37 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.8 218,434
2010 37 Dram Dublör    

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 37 Macera Dublör 5.9 148,337

Tehlikeli Aslar 2
2010 37 Aksiyon Dublör    
2010 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.8 15,827

Dr. Parnassus
2009 36 Macera Oyuncu 6.8 129,817

Tehlikeli Adam
2009 36 Aksiyon Oyuncu    
2009 36 Aksiyon Dublör 5.8 296,780

Müzede Bir Gece 2
2009 36 Aksiyon Dublör 5.9 139,109
2009 36 Aksiyon Dublör 7.6 408,779
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 62

Ziyaretçiler
2009 Dram Dublör 6.8 47,603

Kayıp Hazine
2008 35 Macera Dublör    

Dünyanın Durduğu Gün
2008 35 Dram Dublör 5.5 144,232

İnfazcı: Savaş Bölgesi
2008 35 Aksiyon Dublör 6.0 51,100
2008 35 Aksiyon Dublör
Oyuncu
   
2008 Suç Dublör
Oyuncu
7.4 16,031

Savaş Sanatı: İntikam
2008 35 Aksiyon Oyuncu    

Yıldız Geçidi: Süreklilik
2008 35 Aksiyon Dublör    
2008 Dram Dublör 6.6 1,330

Özgürlük Savaşçısı
2007 34 Aksiyon Dublör 3.8 39,452
2007 Macera Oyuncu    

Suikastçı
2007 34 Aksiyon Dublör 6.3 75,190
2007 34 Aksiyon Dublör 4.5 20,346

Tetikçi
2007 34 Aksiyon Dublör 7.2 266,982

Reaper 1
2007 Macera Dublör 7.9 21,218

Küçük Adam
2006 33 Komedi Oyuncu 4.3 41,254

Özel Birlik
2006 33 Aksiyon Dublör
Oyuncu
   
2006 Aksiyon Dublör    

X-Men: Son Direniş
2006 33 Aksiyon Dublör 6.7 404,632
2006 Komedi Dublör 8.4 69,695

Doğaüstü
2005 Dram Dublör 8.6 304,361

Ölünün Dansı
2005 32 Korku Oyuncu    
2004 31 Aksiyon Dublör 5.9 139,717

Yerdeniz Öyküleri
2004 Fantastik Dublör    

İki Fıstık
2004 31 Suç Oyuncu 5.5 104,191
2001 Macera Dublör
Oyuncu
7.5 100,456

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Dublör 8.4 68,092
Film Altyazıları
Gold (2,914) Personal Shopper (2,179) Silence (1,923) Get Out (1,831) Logan (1,741) Split (1,155) The Age of Shadows (1,152) La La Land (1,126) The Fate of the Furious (1,088) Rings (987)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (7,068) The Flash (6,286) Into the Badlands (3,541) Gotham (2,879) Fargo (2,240) The Blacklist (2,015) Game of Thrones (1,764) Vikings (1,692) The Last Kingdom (1,537) Billions (1,501)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017