Giriş Kayıt
Daniel Chilla

Daniel Chilla


Yönetmen Asistanı, Oyuncu Yönetmeni

Daniel Chilla, yönetmen asistanı, oyuncu yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Suç Yönetmen Asistanı 6.4 388
2012 Dram Yönetmen Asistanı 8.0 4,880

Ejderha Dövmeli Kız
2009 Suç Yönetmen Asistanı 7.8 189,807
2006 Dram Yönetmen Asistanı 5.8 1,541
2006 Dram Oyuncu Yönetmeni 4.7 890
Dizi Altyazıları
Westworld (7,577) The Flash (4,467) The 100 (4,161) La casa de papel (3,717) Legion (3,340) The Expanse (2,264) Supernatural (2,098) The Big Bang Theory (1,695) Krypton (1,622) Fear the Walking Dead (1,558)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018