Giriş Kayıt
Daniel Chilla

Daniel Chilla


Yönetmen Asistanı, Oyuncu Yönetmeni

Daniel Chilla, yönetmen asistanı, oyuncu yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Suç Yönetmen Asistanı    
2012 Dram Yönetmen Asistanı 8.0 4,880

Ejderha Dövmeli Kız
2009 Suç Yönetmen Asistanı 7.8 181,530
2006 Dram Yönetmen Asistanı 5.8 1,541
2006 Dram Oyuncu Yönetmeni 4.7 890
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017