Giriş Kayıt
Ryo Takahashi

Ryo Takahashi


Animasyon, Görsel Efekt, Oyuncu

Ryo Takahashi, animasyon, görsel efekt, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Ryou Takahashi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Animasyon Animasyon 7.6 2,409

Tokyo Tanrıları
2003 Macera Oyuncu 7.9 18,664
2003 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 2,771
2002 Animasyon Animasyon 8.3 2,170

Kovboy Bebop
2001 Animasyon Animasyon 7.9 34,193
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,997) Den of Thieves (2,922) Maze Runner: The Death Cure (2,702) Winchester (2,451) Hostiles (2,225) 12 Strong (1,773) A martfüi rém (1,639) The Commuter (1,309) Submergence (1,171) Bleeding Steel (1,170)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,272) Supernatural (4,608) The Big Bang Theory (3,259) Gotham (2,762) The Terror (2,725) Arrow (2,295) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,257) The Flash (1,914) Krypton (1,660) Legion (1,643)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018