Giriş Kayıt
Ryo Takahashi

Ryo Takahashi


Animasyon, Görsel Efekt, Oyuncu

Ryo Takahashi, animasyon, görsel efekt, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Ryou Takahashi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Animasyon Animasyon 7.6 2,409

Tokyo Tanrıları
2003 Macera Oyuncu 7.9 18,664
2003 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 2,771
2002 Animasyon Animasyon 8.3 2,170

Kovboy Bebop
2001 Animasyon Animasyon 7.9 32,092
Film Altyazıları
Passengers (8,697) Doctor Strange (4,334) Assassin's Creed (4,023) Arrival (2,966) Allied (2,789) xXx: Return of Xander Cage (2,617) Moana (1,900) Forushande (1,748) Hacksaw Ridge (1,747) Fences (1,538)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,723) Supernatural (8,521) Legion (8,327) Arrow (6,219) Black Sails (3,932) Vikings (3,908) Taboo (3,893) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,875) Suits (3,475) The 100 (3,264)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017