Giriş Kayıt
John Puglisi

John Puglisi


Sanat Bölümü, Animasyon, Senarist, Görsel Efekt

John Puglisi, sanat bölümü, animasyon, senarist, görsel efekt. Tinkerbell: Gizemli Kanatlar (2012), (2010) Ejderhanı Nasıl Eğitirsin? (2010), (2014) Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2 (2014), (2016) Moana (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 3
2019 Animasyon Sanat Bölümü    

Lego Ninjago Filmi
2017 Animasyon Sanat Bölümü 6.1 4,556

Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 202,495
2016 Animasyon Sanat Bölümü 7.6 160,045

Alvin ve Sincaplar: Yol Macerası
2015 Animasyon Sanat Bölümü 5.1 12,132

Kutu Cüceleri: Yaratıklar Aramızda
2014 Animasyon Sanat Bölümü 6.8 46,608

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2
2014 Animasyon Sanat Bölümü 7.8 244,232

Bay Peabody ve Meraklı Sherman: Zamanda Yolculuk
2014 Animasyon Sanat Bölümü 6.8 52,515
2013 Animasyon Sanat Bölümü 6.5 67,797

Tinkerbell: Gizemli Kanatlar
2012 Animasyon Sanat Bölümü 7.2 8,301

Çizmeli Kedi
2011 Animasyon Sanat Bölümü 6.7 122,840
2010 Animasyon Yönetmen    

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin?
2010 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
8.1 539,879

Evimde Uzaylı Var
2009 Macera Sanat Bölümü 5.4 17,956

Manhattan'da sihir
2007 Animasyon Sanat Bölümü 7.1 153,406
2007 Komedi Sanat Bölümü 5.3 9,587

Madagaskar
2005 Animasyon Animasyon 6.9 295,185

Köpekbalığı Hikayesi
2004 Animasyon Sanat Bölümü 6.0 142,487

50 İlk Öpücük
2004 Komedi Sanat Bölümü 6.8 284,176

Ayı Kardeş
2003 Animasyon Senarist 6.8 77,713

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 Animasyon Sanat Bölümü 5.7 26,914

Orman Çocuğu 2
2003 Macera Görsel Efekt
Sanat Bölümü
5.4 11,947

Define Gezegeni
2002 Animasyon Animasyon 7.1 79,915

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 171,742

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 190,277

Kediler Ve Köpekler
2001 Komedi Sanat Bölümü 5.1 48,866

Şaşkın İmparator
2000 Animasyon Animasyon 7.3 142,349

Çıtır Kızlar
2000 Komedi Sanat Bölümü 5.6 95,430
1999 Animasyon Animasyon 7.2 161,062
1998 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
7.6 193,922

Notre Dame'ın Kamburu
1996 Animasyon Animasyon 6.9 114,092
1995 Animasyon Animasyon 6.7 134,204

Aslan Kral
1994 Animasyon Animasyon 8.5 725,591
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017