Giriş Kayıt
John Puglisi

John Puglisi


Sanat Bölümü, Animasyon, Senarist, Görsel Efekt

John Puglisi, sanat bölümü, animasyon, senarist, görsel efekt. Tinkerbell: Gizemli Kanatlar (2012), (2010) Ejderhanı Nasıl Eğitirsin? (2010), (2014) Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2 (2014), (2016) Moana (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 3
2019 Animasyon Sanat Bölümü    

Örümcek-Adam: Örümcek Evreninde
2018 Animasyon Sanat Bölümü    

Lego Ninjago Filmi
2017 Animasyon Sanat Bölümü 6.1 6,478

Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 237,307
2016 Animasyon Sanat Bölümü 7.6 166,493

Alvin ve Sincaplar: Yol Macerası
2015 Animasyon Sanat Bölümü 5.1 12,288

Kutu Cüceleri: Yaratıklar Aramızda
2014 Animasyon Sanat Bölümü 6.8 46,931

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2
2014 Animasyon Sanat Bölümü 7.8 245,830

Bay Peabody ve Meraklı Sherman: Zamanda Yolculuk
2014 Animasyon Sanat Bölümü 6.8 52,870
2013 Animasyon Sanat Bölümü 6.5 68,193

Tinkerbell: Gizemli Kanatlar
2012 Animasyon Sanat Bölümü 7.2 8,301

Çizmeli Kedi
2011 Animasyon Sanat Bölümü 6.7 123,524
2010 Animasyon Yönetmen    

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin?
2010 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
8.1 544,083

Evimde Uzaylı Var
2009 Macera Sanat Bölümü 5.4 18,067

Manhattan'da sihir
2007 Animasyon Sanat Bölümü 7.1 154,178
2007 Komedi Sanat Bölümü 5.3 9,587

Madagaskar
2005 Animasyon Animasyon 6.9 297,454

Köpekbalığı Hikayesi
2004 Animasyon Sanat Bölümü 6.0 143,341

50 İlk Öpücük
2004 Komedi Sanat Bölümü 6.8 285,713

Ayı Kardeş
2003 Animasyon Senarist 6.8 78,359

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 Animasyon Sanat Bölümü 5.7 27,104

Orman Çocuğu 2
2003 Macera Görsel Efekt
Sanat Bölümü
5.4 11,947

Define Gezegeni
2002 Animasyon Animasyon 7.1 80,868

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 172,839

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 191,683

Kediler Ve Köpekler
2001 Komedi Sanat Bölümü 5.1 49,276

Şaşkın İmparator
2000 Animasyon Animasyon 7.3 143,478

Çıtır Kızlar
2000 Komedi Sanat Bölümü 5.6 95,812
1999 Animasyon Animasyon 7.2 162,461
1998 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
7.6 195,861

Notre Dame'ın Kamburu
1996 Animasyon Animasyon 6.9 115,032
1995 Animasyon Animasyon 6.7 135,535

Aslan Kral
1994 Animasyon Animasyon 8.5 732,357
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,327) Stronger (5,603) The Foreigner (5,568) Flatliners (4,173) Dunkirk (3,304) Beyond Skyline (2,578) American Made (2,198) Kingsman: The Golden Circle (1,898) Loving Vincent (1,769) It (1,746)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017