Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
John Puglisi

John Puglisi


Sanat Bölümü, Animasyon, Senarist, Görsel Efekt

John Puglisi, sanat bölümü, animasyon, senarist, görsel efekt. Tinkerbell: Gizemli Kanatlar (2012), (2010) Ejderhanı Nasıl Eğitirsin? (2010), (2014) Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2 (2014), (2013) Turbo (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 3
2018 Animasyon Sanat Bölümü    
2017 Animasyon Sanat Bölümü    

Örümcek Adam: Yuvaya Dönüş
2017 Aksiyon Sanat Bölümü    

Alvin ve Sincaplar: Yol Macerası
2015 Animasyon Sanat Bölümü 5.1 10,699

Kutu Cüceleri: Yaratıklar Aramızda
2014 Animasyon Sanat Bölümü 6.8 43,863

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2
2014 Animasyon Sanat Bölümü 7.9 230,651

Bay Peabody ve Meraklı Sherman: Zamanda Yolculuk
2014 Animasyon Sanat Bölümü 6.9 49,910
2013 Animasyon Sanat Bölümü 6.5 64,403

Tinkerbell: Gizemli Kanatlar
2012 Animasyon Sanat Bölümü 7.2 8,301

Çizmeli Kedi
2011 Animasyon Sanat Bölümü 6.7 117,543
2010 Animasyon Yönetmen    

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin?
2010 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
8.2 507,030

Evimde Uzaylı Var
2009 Macera Sanat Bölümü 5.4 17,081

Manhattan'da sihir
2007 Animasyon Sanat Bölümü 7.1 146,848
2007 Komedi Sanat Bölümü 5.3 9,587

Madagaskar
2005 Animasyon Animasyon 6.9 277,543

Köpekbalığı Hikayesi
2004 Animasyon Sanat Bölümü 6.0 136,322

50 İlk Öpücük
2004 Komedi Sanat Bölümü 6.8 273,128

Ayı Kardeş
2003 Animasyon Senarist 6.8 73,365

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 Animasyon Sanat Bölümü 5.7 25,256

Orman Çocuğu 2
2003 Macera Görsel Efekt
Sanat Bölümü
5.4 11,947

Define Gezegeni
2002 Animasyon Animasyon 7.1 74,582

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 163,789

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 181,015

Kediler Ve Köpekler
2001 Komedi Sanat Bölümü 5.1 47,196

Şaşkın İmparator
2000 Animasyon Animasyon 7.3 133,457

Çıtır Kızlar
2000 Komedi Sanat Bölümü 5.6 92,485
1999 Animasyon Animasyon 7.2 150,367
1998 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
7.5 179,569

Notre Dame'ın Kamburu
1996 Animasyon Animasyon 6.9 107,267
1995 Animasyon Animasyon 6.7 124,706

Aslan Kral
1994 Animasyon Animasyon 8.5 675,344
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017