Giriş Kayıt
John Puglisi

John Puglisi


Sanat Bölümü, Animasyon, Yönetmen, Senarist

John Puglisi, sanat bölümü, animasyon, yönetmen, senarist. Tinkerbell: Gizemli Kanatlar (2012), (2010) Ejderhanı Nasıl Eğitirsin? (2010), (2014) Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2 (2014), (2016) Moana (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 3
2018 Animasyon Sanat Bölümü    
2017 Animasyon Sanat Bölümü    

Örümcek Adam: Yuvaya Dönüş
2017 Aksiyon Sanat Bölümü    
2016 Animasyon Sanat Bölümü 7.7 108,373

Alvin ve Sincaplar: Yol Macerası
2015 Animasyon Sanat Bölümü 5.1 11,291

Kutu Cüceleri: Yaratıklar Aramızda
2014 Animasyon Sanat Bölümü 6.8 45,118

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2
2014 Animasyon Sanat Bölümü 7.9 236,346

Bay Peabody ve Meraklı Sherman: Zamanda Yolculuk
2014 Animasyon Sanat Bölümü 6.9 50,972
2013 Animasyon Sanat Bölümü 6.5 65,738

Tinkerbell: Gizemli Kanatlar
2012 Animasyon Sanat Bölümü 7.2 8,301

Çizmeli Kedi
2011 Animasyon Sanat Bölümü 6.7 119,676
2010 Animasyon Yönetmen    

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin?
2010 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
8.2 520,794

Evimde Uzaylı Var
2009 Macera Sanat Bölümü 5.4 17,360

Manhattan'da sihir
2007 Animasyon Sanat Bölümü 7.1 149,797
2007 Komedi Sanat Bölümü 5.3 9,587

Madagaskar
2005 Animasyon Animasyon 6.9 284,771

Köpekbalığı Hikayesi
2004 Animasyon Sanat Bölümü 6.0 138,833

50 İlk Öpücük
2004 Komedi Sanat Bölümü 6.8 277,648

Ayı Kardeş
2003 Animasyon Senarist 6.8 75,161

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 Animasyon Sanat Bölümü 5.7 25,884

Orman Çocuğu 2
2003 Macera Görsel Efekt
Sanat Bölümü
5.4 11,947

Define Gezegeni
2002 Animasyon Animasyon 7.1 76,724

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 166,885

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 183,754

Kediler Ve Köpekler
2001 Komedi Sanat Bölümü 5.1 47,952

Şaşkın İmparator
2000 Animasyon Animasyon 7.3 137,031

Çıtır Kızlar
2000 Komedi Sanat Bölümü 5.6 93,772
1999 Animasyon Animasyon 7.2 154,811
1998 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
7.5 185,610

Notre Dame'ın Kamburu
1996 Animasyon Animasyon 6.9 110,324
1995 Animasyon Animasyon 6.7 128,997

Aslan Kral
1994 Animasyon Animasyon 8.5 695,510
Film Altyazıları
Gold (5,858) Get Out (3,060) Logan (2,574) Rings (2,323) The Age of Shadows (1,934) La La Land (1,781) Split (1,635) Sand Castle (1,491) Zashchitniki (1,463) The Great Wall (1,281)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,630) Fargo (3,698) The Last Kingdom (2,372) The Expanse (2,088) Doctor Who (1,984) Into the Badlands (1,954) Vikings (1,664) Game of Thrones (1,650) Better Call Saul (1,551) Supernatural (1,480)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017