Giriş Kayıt
John Puglisi

John Puglisi


Sanat Bölümü, Animasyon, Senarist, Görsel Efekt

John Puglisi, sanat bölümü, animasyon, senarist, görsel efekt. Tinkerbell: Gizemli Kanatlar (2012), (2010) Ejderhanı Nasıl Eğitirsin? (2010), (2014) Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2 (2014), (2016) Moana (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 3
2019 Animasyon Sanat Bölümü    

Örümcek-Adam: Örümcek Evreninde
2018 Animasyon Sanat Bölümü    

Lego Ninjago Filmi
2017 Animasyon Sanat Bölümü 6.0 13,483

Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 7.5 326,313
2016 Animasyon Sanat Bölümü 7.6 190,509

Alvin ve Sincaplar: Yol Macerası
2015 Animasyon Sanat Bölümü 5.1 13,066

Kutu Cüceleri: Yaratıklar Aramızda
2014 Animasyon Sanat Bölümü 6.8 48,218

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2
2014 Animasyon Sanat Bölümü 7.8 253,166

Bay Peabody ve Meraklı Sherman: Zamanda Yolculuk
2014 Animasyon Sanat Bölümü 6.8 54,366
2013 Animasyon Sanat Bölümü 6.5 70,177

Tinkerbell: Gizemli Kanatlar
2012 Animasyon Sanat Bölümü 7.2 9,044

Çizmeli Kedi
2011 Animasyon Sanat Bölümü 6.7 126,606
2010 Animasyon Yönetmen    

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin?
2010 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
8.1 567,001

Evimde Uzaylı Var
2009 Macera Sanat Bölümü 5.4 18,557

Manhattan'da sihir
2007 Animasyon Sanat Bölümü 7.1 157,882
2007 Komedi Sanat Bölümü 5.3 9,587

Madagaskar
2005 Animasyon Animasyon 6.9 306,943

Köpekbalığı Hikayesi
2004 Animasyon Sanat Bölümü 6.0 147,047

50 İlk Öpücük
2004 Komedi Sanat Bölümü 6.8 291,705

Ayı Kardeş
2003 Animasyon Senarist 6.8 80,945

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 Animasyon Sanat Bölümü 5.7 28,184

Orman Çocuğu 2
2003 Macera Görsel Efekt
Sanat Bölümü
5.4 11,947

Define Gezegeni
2002 Animasyon Animasyon 7.1 84,018

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 177,433

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 195,086

Kediler Ve Köpekler
2001 Komedi Sanat Bölümü 5.1 50,685

Şaşkın İmparator
2000 Animasyon Animasyon 7.3 148,567

Çıtır Kızlar
2000 Komedi Sanat Bölümü 5.6 97,533
1999 Animasyon Animasyon 7.2 168,317
1998 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
7.6 204,172

Notre Dame'ın Kamburu
1996 Animasyon Animasyon 6.9 118,709
1995 Animasyon Animasyon 6.7 140,509

Aslan Kral
1994 Animasyon Animasyon 8.5 767,540
Dizi Altyazıları
Westworld (5,831) La casa de papel (3,849) The 100 (2,885) The Expanse (2,773) The Flash (2,651) Supernatural (1,971) Legion (1,866) The Big Bang Theory (1,654) Krypton (1,572) Vikings (1,496)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018