Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Daniela Ciancio

Daniela Ciancio


Kostüm Tasarımcısı

Daniela Ciancio, kostüm tasarımcısı. Muhteşem Güzellik (2013), Il divo: La spettacolare vita di Giulio Andreotti (2008), Mars (2016), The Face of an Angel (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Macera Kostüm Tasarımcısı 7.6 2,169
2015 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.0 46
2014 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.6 265
2014 Dram Kostüm Tasarımcısı 4.7 3,172

Muhteşem Güzellik
2013 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.7 59,155
2010 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.0 225
2010 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.0 185
2009 Dram Kostüm Tasarımcısı    
2009 Kısa Metraj Kostüm Tasarımcısı 6.7 119
2008 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 7.3 11,380

Maradona - Tanri'nin eli
2007 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 5.8 527
2007 Dram Kostüm Tasarımcısı 5.4 174
2006 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.1 223
2005 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.8 194
2000 Kostüm Tasarımcısı 6.6 46
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017