Giriş Kayıt
Kaylee DeFer

Kaylee DeFer (30)


Oyuncu

Kaylee Anne DeFer, 23 Eylül 1986 Tucson, Arizona, ABD doğumlu oyuncu. Şeytanın İni (2011), (2007) Dedikoducu Kız (2007), (2006) My Friend Flicka (2006), (2005) Underclassman (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kaylee Anne DeFer
Doğum Tarihi: 23 Eylül 1986
Doğum Yeri: Tucson, Arizona, ABD
Diğer Bir İsmi: Kaylee Anne DeFer | Kaylee Anne Defer
Burcu: Terazi
Boyu: 1.68 m
6.0 (1 Oy)
  • Currently 120/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karanlık Oda
2013 27 Gerilim Oyuncu    
2012 26 Suç Oyuncu    
2011 25 Dram Oyuncu 5.0 142

Şeytanın İni
2011 25 Aksiyon Oyuncu 6.2 55,112
2007 Komedi Oyuncu    

Dedikoducu Kız
2007 Dram Oyuncu 7.4 121,664

My Friend Flicka
2006 20 Macera Oyuncu 6.2 6,204
2005 Komedi Oyuncu 8.4 474,322
2005 19 Aksiyon Oyuncu 4.1 4,902
Dizi Altyazıları
Iron Fist (5,663) The Flash (5,529) Black Sails (5,045) Into the Badlands (3,759) The Originals (2,838) Legion (2,763) Vikings (2,702) Arrow (2,192) The 100 (2,084) Game of Thrones (1,975)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017