Giriş Kayıt
David Newman

David Newman


Yapımcı

David Newman, yapımcı. Off the Map (2003), Dişçilerin Gizli Yaşamları (2002), The Dying Gaul (2005), (2002) Düzenbaz Roger (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Dram Yapımcı 3.5 1,862
2005 Dram Yapımcı 6.6 2,147

Marie ve Bruce
2004 Komedi Yapımcı 4.7 1,017
2003 Dram Yapımcı 7.3 3,001

Dişçilerin Gizli Yaşamları
2002 Dram Yapımcı 6.5 3,137

Düzenbaz Roger
2002 Komedi Yapımcı 7.0 15,532
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,984) Den of Thieves (2,565) Hostiles (2,544) 12 Strong (2,449) Maze Runner: The Death Cure (2,162) Winchester (1,621) Submergence (1,413) Peter Rabbit (1,402) The Commuter (1,066) Wildling (902)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,854) The Flash (3,349) Supernatural (3,326) The Terror (3,020) Legion (2,901) The Crossing (1,854) The Expanse (1,792) The Big Bang Theory (1,625) Arrow (1,340) Gotham (1,208)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018