Giriş Kayıt
Peter DiRado

Peter DiRado


Müzisyen

Peter DiRado, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Macera Müzik    

Gündönümü
2008 Dram Müzik 5.4 5,118
2005 Aksiyon Müzik    
2004 Macera Müzik 7.1 162,521
2004 Dram Müzik    
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (118,224) Rick and Morty (4,427) The Defenders (3,365) The Strain (3,038) Suits (1,926) Mr. Mercedes (1,331) Fargo (1,180) The Sinner (1,139) The Last Ship (1,096) Breaking Bad (1,015)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017