Giriş Kayıt
Peter DiRado

Peter DiRado


Müzisyen

Peter DiRado, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Macera Müzik    

Gündönümü
2008 Dram Müzik 5.4 5,118
2005 Aksiyon Müzik 4.8 2,397

Harold ve Kumar
2004 Macera Müzik 7.1 164,143
2004 Dram Müzik    
Dizi Altyazıları
Shameless (5,808) Vikings (4,241) Game of Thrones (3,119) Mr. Robot (2,280) Supernatural (1,873) Lucifer (1,527) Outlander (1,475) The Big Bang Theory (1,401) Arrow (1,333) Manhunt: Unabomber (1,268)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017