Giriş Kayıt
Peter DiRado

Peter DiRado


Müzisyen

Peter DiRado, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Macera Müzik    

Gündönümü
2008 Dram Müzik 5.4 5,118
2005 Aksiyon Müzik    
2004 Macera Müzik 7.1 159,996
2004 Dram Müzik    
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,991) Live by Night (9,698) Hidden Figures (6,097) Rogue One (5,626) Split (5,057) Assassin's Creed (4,518) Patriots Day (4,428) Paterson (4,389) Allied (3,698) Passengers (1,826)
Dizi Altyazıları
Legion (9,814) Arrow (5,908) The 100 (4,292) The Flash (3,671) The Expanse (3,547) Black Sails (3,420) Designated Survivor (3,021) Colony (2,807) The Originals (2,778) Vikings (2,363)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017