Giriş Kayıt
Chris Wayatt

Chris Wayatt


Kameraman

Chris Wayatt, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Belgesel Kameraman 8.6 32
2011 Aile Kameraman    

Çöküşün Başlangıcı
2010 Dram Kameraman 5.9 353

Düş Kapanı
2003 Dram 0 5.5 81,947
2002 Komedi 0 6.8 474
Dizi Altyazıları
Westworld (7,036) La casa de papel (3,929) The 100 (2,910) The Expanse (2,809) The Flash (2,694) Supernatural (2,006) Legion (1,893) The Big Bang Theory (1,682) Krypton (1,598) Vikings (1,545)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018