Giriş Kayıt
Chris Wayatt

Chris Wayatt


Kameraman

Chris Wayatt, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Belgesel Kameraman 8.6 32
2011 Aile Kameraman    

Çöküşün Başlangıcı
2010 Dram Kameraman 5.9 353

Düş Kapanı
2003 Dram 0 5.5 78,026
2002 Komedi 0 6.8 474
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,797) Live by Night (6,301) Hidden Figures (5,496) Rogue One (4,943) Split (4,613) Paterson (3,844) Assassin's Creed (3,812) Patriots Day (3,613) Allied (3,379) Passengers (1,533)
Dizi Altyazıları
Legion (9,122) Arrow (5,394) The 100 (3,319) The Flash (3,305) The Expanse (3,031) Colony (2,402) Designated Survivor (2,203) Vikings (1,874) The Last Kingdom (1,845) The Originals (1,815)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017