Giriş Kayıt
Shuhei Morita

Shuhei Morita


Yönetmen, Senarist, Görsel Efekt, Oyuncu

Shuhei Morita, yönetmen, senarist, görsel efekt, oyuncu. Kakurenbo: Hide and Seek (2005) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Syuhei Morita
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Animasyon Sanat Bölümü
Yönetmen
8.1 16,839
2013 Animasyon Yönetmen 7.0 752
2013 Animasyon Görsel Efekt 7.1 101
2012 Animasyon Yönetmen 6.9 551
2011 Animasyon Senarist
Yönetmen
6.4 23
2006 Kısa Metraj Yönetmen    
2006 Animasyon Yönetmen    
2005 Animasyon Yönetmen
Senarist
Yapımcı
Editör
Görsel Efekt
6.5 514
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017