Giriş Kayıt
Ernest Waddell

Ernest Waddell


Oyuncu

Ernest Waddell, oyuncu. Stutter (2007) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Cherry'nin Hikayesi
2012 Dram Oyuncu 4.8 8,671
2006 Romantik Oyuncu 5.2 836

One Tree Hill 5
2003 Dram Oyuncu 7.7 62,604
2002 Suç Oyuncu 9.3 217,139
1999 Suç Oyuncu 8.1 58,944
1956 Dram Oyuncu 6.2 1,568
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,002) Stronger (5,361) The Foreigner (4,298) Flatliners (3,708) Dunkirk (3,012) Beyond Skyline (2,164) American Made (1,992) Kingsman: The Golden Circle (1,744) Loving Vincent (1,702) It (1,638)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017