Giriş Kayıt
Ernest Waddell

Ernest Waddell


Oyuncu

Ernest Waddell, oyuncu. Stutter (2007) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Cherry'nin Hikayesi
2012 Dram Oyuncu 4.8 8,344
2006 Romantik Oyuncu 5.2 836

One Tree Hill 5
2003 Dram Oyuncu 7.7 60,416
2002 Suç Oyuncu 9.4 204,154
1999 Suç Oyuncu 8.1 55,890
1956 Dram Oyuncu 6.2 1,503
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,006) Rogue One (4,820) Split (3,464) Assassin's Creed (2,460) Brimstone (2,145) Paterson (1,762) Hidden Figures (1,580) The Institute (1,546) The Great Wall (1,205) Passengers (1,075)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,837) Legion (6,911) Arrow (3,709) Legends of Tomorrow (2,154) Into the Badlands (2,080) The Blacklist (1,660) Vikings (1,576) Black Sails (1,539) Game of Thrones (1,430) 24: Legacy (1,414)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017