Giriş Kayıt
Ernest Waddell

Ernest Waddell


Oyuncu

Ernest Waddell, oyuncu. Stutter (2007) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Cherry'nin Hikayesi
2012 Dram Oyuncu 4.8 8,293
2006 Romantik Oyuncu 5.2 836

One Tree Hill 5
2003 Dram Oyuncu 7.7 60,148
2002 Suç Oyuncu 9.4 202,566
1999 Suç Oyuncu 8.1 55,503
1956 Dram Oyuncu 6.2 1,497
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (9,002) Assassin's Creed (8,669) Doctor Strange (4,927) Allied (4,179) Moana (2,888) Forushande (2,606) Arrival (2,582) Split (2,424) Lion (2,098) Passengers (2,011)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,525) The Flash (5,600) Vikings (4,081) Supernatural (3,177) Blindspot (2,778) Suits (2,450) Sherlock (2,367) Black Sails (1,898) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,885) The Big Bang Theory (1,870)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017