Giriş Kayıt
Ernest Waddell

Ernest Waddell


Oyuncu

Ernest Waddell, oyuncu. Stutter (2007) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Cherry'nin Hikayesi
2012 Dram Oyuncu 4.8 8,544
2006 Romantik Oyuncu 5.2 836

One Tree Hill 5
2003 Dram Oyuncu 7.7 61,779
2002 Suç Oyuncu 9.3 211,692
1999 Suç Oyuncu 8.1 57,688
1956 Dram Oyuncu 6.2 1,540
Film Altyazıları
Baywatch (14,887) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,620) Security (2,934) Dunkirk (2,383) Dangal (2,350) Lady Macbeth (2,134) 6 Days (1,904) Wakefield (1,739) King Arthur: Legend of the Sword (1,477) Alien: Covenant (1,162)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (128,422) The Defenders (8,441) Rick and Morty (3,314) Suits (1,990) The Strain (1,948) Mr. Mercedes (1,687) The Sinner (1,676) Fargo (1,189) Breaking Bad (1,115) The Mist (1,092)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017