Giriş Kayıt
Ernest Waddell

Ernest Waddell


Oyuncu

Ernest Waddell, oyuncu. Stutter (2007) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Cherry'nin Hikayesi
2012 Dram Oyuncu 4.8 8,400
2006 Romantik Oyuncu 5.2 836

One Tree Hill 5
2003 Dram Oyuncu 7.7 60,710
2002 Suç Oyuncu 9.4 205,930
1999 Suç Oyuncu 8.1 56,255
1956 Dram Oyuncu 6.2 1,510
Film Altyazıları
Gold (2,477) Get Out (1,638) Personal Shopper (1,517) Logan (1,403) Silence (1,261) The Age of Shadows (955) Split (904) La La Land (871) Rings (836) The Fate of the Furious (768)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,857) The Flash (4,188) Into the Badlands (3,125) Gotham (2,159) The Blacklist (1,724) Fargo (1,674) The Last Kingdom (1,396) Vikings (1,370) Game of Thrones (1,363) Billions (1,181)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017