Giriş Kayıt
Susan Spano

Susan Spano


Oyuncu

Susan Spano, oyuncu. Doktor Strange (2007) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Susan Marie Spano
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Aksiyon Oyuncu 8.9 1,632

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Çeşitli 6.9 569,092
2009 Aksiyon Oyuncu 7.7 368

Şantaj
2009 Gerilim Oyuncu 5.6 882
2009 Dram Oyuncu 6.4 88

Doktor Strange
2007 Animasyon Oyuncu 6.8 3,762
2006 Animasyon Oyuncu 8.7 2,424
2005 Kısa Metraj Oyuncu 8.9 31
2004 Aksiyon Oyuncu 9.5 15,093

Drew ile Randevum
2004 Belgesel Oyuncu 6.6 4,313
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017