Giriş Kayıt
Diona Robinson

Diona Robinson (38)


Oyuncu

Diona Robinson, 30 Haziran 1978 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu. Koç Carter (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Haziran 1978
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bir Dans Filmi
2009 31 Aksiyon Oyuncu 3.5 10,222
2007 29 Dram Oyuncu 5.3 19,931

Koç Carter
2005 27 Dram Oyuncu 7.2 97,295
2004 26 Müzik Oyuncu    

Hip-hop Dansçıları
2004 26 Komedi Oyuncu 3.5 23,769
Film Altyazıları
Live by Night (12,885) Resident Evil: The Final Chapter (5,998) Why Him? (5,587) Rogue One (4,116) Patriots Day (3,248) Hidden Figures (3,115) Assassin's Creed (3,063) Paterson (2,232) Allied (2,214) Split (2,213)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,200) The 100 (3,776) Legion (3,247) Into the Badlands (2,902) The Originals (2,612) The Last Kingdom (2,281) Arrow (2,089) Vikings (1,925) The Expanse (1,802) Designated Survivor (1,783)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017