Giriş Kayıt
Diona Robinson

Diona Robinson (39)


Oyuncu

Diona Robinson, 30 Haziran 1978 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu. Koç Carter (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Haziran 1978
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bir Dans Filmi
2009 31 Aksiyon Oyuncu 3.5 10,420
2007 29 Dram Oyuncu 5.3 20,507

Koç Carter
2005 27 Dram Oyuncu 7.3 104,121
2004 26 Müzik Oyuncu    

Hip-hop Dansçıları
2004 26 Komedi Oyuncu 3.6 24,357
Film Altyazıları
Red Sparrow (5,894) Den of Thieves (2,898) Hostiles (2,784) 12 Strong (2,650) Maze Runner: The Death Cure (2,513) Winchester (1,921) Submergence (1,590) Peter Rabbit (1,543) The Commuter (1,202) Wildling (946)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,722) Supernatural (3,834) The Flash (3,557) The Terror (3,346) Legion (3,142) The Big Bang Theory (2,145) The Crossing (1,992) The Expanse (1,915) Gotham (1,817) Arrow (1,714)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018