Giriş Kayıt
Caitlyn Folley

Caitlyn Folley


Oyuncu

Caitlyn Folley, oyuncu. The FP (2011), sxtape (2013), (2004) Konuş Benimle (2004), (2005) Mutlu Sonlar (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Caker Folley
Boyu: 1.60 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Korku Oyuncu    
2013 Korku Oyuncu 3.3 1,521
2011 Komedi Oyuncu 5.6 1,475
2009 Dram Oyuncu 7.8 36
2009 Komedi Oyuncu 7.3 1,211
2008 Dram Oyuncu 4.2 405

Mutlu Sonlar
2005 Komedi Oyuncu 6.5 8,193

Konuş Benimle
2004 Dram Oyuncu 7.4 22,583
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,485) Hostiles (2,784) Den of Thieves (2,756) Maze Runner: The Death Cure (2,222) 12 Strong (2,077) Wildling (1,786) Peter Rabbit (1,067) The Commuter (1,042) Submergence (942) Winchester (796)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,660) The Terror (3,450) The Flash (2,799) Legion (2,756) The Crossing (2,246) Supernatural (1,414) Vikings (1,387) The Expanse (1,338) The Big Bang Theory (1,191) Fear the Walking Dead (1,036)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018