Giriş Kayıt
Randy Winograd

Randy Winograd


Yapımcı

Randy Winograd, yapımcı. (2005) Çılgın Garsonlar (2005), (2007) Pride (2007), (2004) Home of Phobia (2004), (2004) Trespassing (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Komedi Yapımcı    
2007 Suç Yapımcı 5.8 5,573

Çılgın Garsonlar
2005 Komedi Yapımcı 6.8 79,194
2004 Korku Yapımcı 4.1 1,332
2004 Komedi Yapımcı 5.4 1,380
Film Altyazıları
Baywatch (15,207) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,118) 6 Days (2,371) Dangal (2,343) Lady Macbeth (2,302) Dunkirk (2,267) Security (1,839) King Arthur: Legend of the Sword (1,332) Wakefield (1,326) Alien: Covenant (1,031)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (123,148) The Defenders (5,590) Rick and Morty (3,943) The Strain (2,686) Suits (1,994) The Sinner (1,610) Mr. Mercedes (1,402) Fargo (1,220) Breaking Bad (1,056) Preacher (935)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017