Giriş Kayıt
C.S. Puttu

C.S. Puttu


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

C.S. Puttu, kameraman, görüntü yönetmeni.

Diğer Bir İsmi: C.S. Puttoo
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1977 Aksiyon Kameraman 6.8 404
1973 Dram Kameraman 6.9 127
1971 Gizem Kameraman 7.2 99
1971 Aile Kameraman 7.6 43
1960 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 7.1 29
1958 Dram Görüntü Yönetmeni 6.7 29
Dizi Altyazıları
The Flash (4,984) Black Sails (4,422) Into the Badlands (3,954) Iron Fist (2,745) Vikings (1,850) Legion (1,570) Game of Thrones (1,365) Billions (1,350) Arrow (1,304) The 100 (1,244)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017