Giriş Kayıt
Jamie Macdermott

Jamie Macdermott


Yönetmen Asistanı, Yapımcı, Oyuncu, Editör

Jamie Macdermott, yönetmen asistanı, yapımcı, oyuncu, editör. Bronson (2008), Futbol A.Ş. (2004), Süper DJ (2004), Çevik Kuvvet (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jamie MacDermott
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kod Adı: Londra
2016 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.9 111,829
2016 Komedi Yönetmen Asistanı 6.9 4,026
2015 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.9 3,325
2015 Dram Yönetmen Asistanı 4.4 190

İtalya Tatili
2014 Müzikal Yönetmen Asistanı 5.3 3,939
2012 Suç Yönetmen Asistanı 8.5 11,429

Çevik Kuvvet
2012 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.1 17,470
2012 Dram Yönetmen Asistanı 5.7 7,721

Sokak Dansı 3D
2010 Dram Yönetmen Asistanı 5.9 9,166
2010 Gerilim Yönetmen Asistanı 5.1 1,808
2009 Dram Yönetmen Asistanı 5.8 4,465
2009 Korku Yönetmen Asistanı 4.7 872

Sonu Olmayan Yol
2008 Suç Yönetmen Asistanı 6.9 3,200
2008 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.1 101,065
2008 Komedi Yönetmen Asistanı 6.4 771

Kanunsuzlar
2007 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Oyuncu
5.8 11,391

Örgüt
2005 Suç Yapımcı
Yönetmen Asistanı
6.7 11,280

Süper DJ
2004 Komedi Yönetmen Asistanı
Yapımcı
7.4 16,963

Futbol A.Ş.
2004 Suç Yapımcı
Yönetmen Asistanı
6.9 25,602
1992 Korku Editör 6.3 3,581
Dizi Altyazıları
La casa de papel (12,725) Stargate Origins (2,995) Vikings (2,933) Black Mirror (2,671) American Crime Story (1,468) The X Files (1,429) Star Trek: Discovery (1,247) Supernatural (1,235) McMafia (1,120) Altered Carbon (1,104)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018