Giriş Kayıt
Jeff Kryvicky

Jeff Kryvicky


Görsel Efekt, Animasyon

Jeff Kryvicky, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Çeşitli 8.4 21,304
2016 Komedi Çeşitli 5.9 5,103
2015 Komedi Görsel Efekt 7.8 86,819

Büyük Budapeşte Oteli
2014 Macera Çeşitli 8.1 509,074

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 205,987
2013 Belgesel Animasyon 7.2 964

Yükselen Ay Krallığı
2012 Macera Görsel Efekt
Çeşitli
7.8 247,581

Siyah Kuğu
2010 Dram Görsel Efekt 8.0 569,001

Seni İstiyorum
2007 Dram Çeşitli 7.4 93,823

Son Kurgu
2004 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 6.2 27,241
2004 Belgesel Çeşitli 8.1 128
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017