Giriş Kayıt
Jeff Kryvicky

Jeff Kryvicky


Görsel Efekt, Animasyon

Jeff Kryvicky, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yaşamın Kıyısında
2016 Dram Çeşitli 8.1 66,589
2016 Komedi Çeşitli 5.9 5,414
2015 Komedi Görsel Efekt 7.8 88,368

Büyük Budapeşte Oteli
2014 Macera Çeşitli 8.1 515,319

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 206,889
2013 Belgesel Animasyon 7.2 964

Yükselen Ay Krallığı
2012 Macera Görsel Efekt
Çeşitli
7.8 249,361

Siyah Kuğu
2010 Dram Görsel Efekt 8.0 572,471

Seni İstiyorum
2007 Dram Çeşitli 7.4 94,177

Son Kurgu
2004 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 6.2 27,241
2004 Belgesel Çeşitli 8.1 128
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,321) Allied (11,444) Moana (7,106) Lion (5,454) Arrival (3,763) Hacksaw Ridge (3,190) Nocturnal Animals (2,949) Shut In (2,237) Underworld: Blood Wars (2,204) Fences (1,860)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,887) The Expanse (7,436) Taboo (7,418) Legion (6,046) Arrow (5,800) The Big Bang Theory (5,587) Vikings (4,479) The Blacklist (3,166) Sherlock (2,787) Suits (2,629)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017