Giriş Kayıt
Jeff Kryvicky

Jeff Kryvicky


Görsel Efekt, Animasyon

Jeff Kryvicky, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Meyerowitz Hikâyeleri
2017 Komedi Çeşitli 7.1 11,575

Yaşamın Kıyısında
2016 Dram Çeşitli 7.9 165,669
2016 Komedi Çeşitli 5.9 6,277
2015 Komedi Görsel Efekt 7.8 98,291

Büyük Budapeşte Oteli
2014 Macera Çeşitli 8.1 556,454

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 214,820
2013 Belgesel Animasyon 7.2 964

Yükselen Ay Krallığı
2012 Macera Görsel Efekt
Çeşitli
7.8 263,403

Siyah Kuğu
2010 Dram Görsel Efekt 8.0 598,258
2008 Suç Çeşitli 7.8 32

Seni İstiyorum
2007 Dram Çeşitli 7.4 96,896

Son Kurgu
2004 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 6.2 27,837
2004 Belgesel Çeşitli 8.1 128
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017