Giriş Kayıt
Jeff Kryvicky

Jeff Kryvicky


Görsel Efekt, Animasyon

Jeff Kryvicky, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yaşamın Kıyısında
2016 Dram Çeşitli 7.9 157,737
2016 Komedi Çeşitli 5.9 6,277
2015 Komedi Görsel Efekt 7.8 96,285

Büyük Budapeşte Oteli
2014 Macera Çeşitli 8.1 548,509

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 213,079
2013 Belgesel Animasyon 7.2 964

Yükselen Ay Krallığı
2012 Macera Görsel Efekt
Çeşitli
7.8 260,689

Siyah Kuğu
2010 Dram Görsel Efekt 8.0 592,663
2008 Suç Çeşitli 7.8 32

Seni İstiyorum
2007 Dram Çeşitli 7.4 96,411

Son Kurgu
2004 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 6.2 27,837
2004 Belgesel Çeşitli 8.1 128
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017