Giriş Kayıt
Jeff Kryvicky

Jeff Kryvicky


Görsel Efekt, Animasyon

Jeff Kryvicky, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Meyerowitz Hikâyeleri
2017 Komedi Çeşitli 7.0 23,414

Yaşamın Kıyısında
2016 Dram Çeşitli 7.8 188,011
2016 Komedi Çeşitli 5.9 7,253

Ben, Earl ve Ölen Kız
2015 Komedi Görsel Efekt 7.8 104,386

Büyük Budapeşte Oteli
2014 Macera Çeşitli 8.1 587,152

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 219,919
2013 Belgesel Animasyon 7.2 964

Yükselen Ay Krallığı
2012 Macera Görsel Efekt
Çeşitli
7.8 274,148

Siyah Kuğu
2010 Dram Görsel Efekt 8.0 614,645
2008 Suç Çeşitli 7.8 32

Seni İstiyorum
2007 Dram Çeşitli 7.4 98,565

Son Kurgu
2004 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 6.2 27,837
2004 Belgesel Çeşitli 8.1 128
Dizi Altyazıları
Westworld (18,188) La casa de papel (4,192) Supernatural (3,512) Into the Badlands (2,571) Krypton (2,347) Gotham (2,262) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,230) The Big Bang Theory (1,878) Arrow (1,775) The 100 (1,749)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018