Giriş Kayıt
Jeff Kryvicky

Jeff Kryvicky


Görsel Efekt, Animasyon

Jeff Kryvicky, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yaşamın Kıyısında
2016 Dram Çeşitli 7.9 135,196
2016 Komedi Çeşitli 5.9 6,072
2015 Komedi Görsel Efekt 7.8 92,185

Büyük Budapeşte Oteli
2014 Macera Çeşitli 8.1 531,415

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 209,800
2013 Belgesel Animasyon 7.2 964

Yükselen Ay Krallığı
2012 Macera Görsel Efekt
Çeşitli
7.8 254,618

Siyah Kuğu
2010 Dram Görsel Efekt 8.0 581,824

Seni İstiyorum
2007 Dram Çeşitli 7.4 95,215

Son Kurgu
2004 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 6.2 27,241
2004 Belgesel Çeşitli 8.1 128
Dizi Altyazıları
Fargo (5,807) Arrow (5,231) The Flash (4,452) American Gods (4,068) The 100 (3,952) 12 Monkeys (3,054) Better Call Saul (2,936) Supernatural (2,631) Game of Thrones (2,565) Lucifer (2,498)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017