Giriş Kayıt
Jeff Kryvicky

Jeff Kryvicky


Görsel Efekt, Animasyon

Jeff Kryvicky, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yaşamın Kıyısında
2016 Dram Çeşitli 8.0 112,193
2016 Komedi Çeşitli 5.9 5,696
2015 Komedi Görsel Efekt 7.8 89,950

Büyük Budapeşte Oteli
2014 Macera Çeşitli 8.1 521,829

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 207,971
2013 Belgesel Animasyon 7.2 964

Yükselen Ay Krallığı
2012 Macera Görsel Efekt
Çeşitli
7.8 251,316

Siyah Kuğu
2010 Dram Görsel Efekt 8.0 576,297

Seni İstiyorum
2007 Dram Çeşitli 7.4 94,557

Son Kurgu
2004 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 6.2 27,241
2004 Belgesel Çeşitli 8.1 128
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (7,100) Rogue One (5,288) Split (3,902) Assassin's Creed (2,848) Brimstone (2,312) Hidden Figures (2,272) Paterson (2,205) The Institute (1,580) The Great Wall (1,324) Passengers (1,217)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,234) Legion (7,640) Arrow (4,454) Legends of Tomorrow (2,341) Into the Badlands (2,141) The Expanse (2,040) Vikings (1,895) The Blacklist (1,856) Black Sails (1,695) 24: Legacy (1,633)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017