Giriş Kayıt
Serge Klarsfeld

Serge Klarsfeld


Oyuncu

Serge Klarsfeld, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

1942 Yazı
2010 Dram Çeşitli 7.0 6,648
2007 Belgesel Oyuncu 7.4 490
2005 Belgesel Çeşitli 8.7 2,638
1988 Belgesel Oyuncu 7.8 913
1976 Belgesel Oyuncu 8.7 151
Dizi Altyazıları
La casa de papel (12,804) Stargate Origins (3,002) Vikings (2,959) Black Mirror (2,680) American Crime Story (1,472) The X Files (1,443) Star Trek: Discovery (1,249) Supernatural (1,237) McMafia (1,132) Altered Carbon (1,111)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018