Giriş Kayıt
Kevin Federline

Kevin Federline (40)


Oyuncu, Görüntü Yönetmeni

Kevin Earl Federline, 21 Mart 1978 Fresno County, California, ABD doğumlu oyuncu, görüntü yönetmeni. The Teen Choice Awards 2006 (2006) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kevin Earl Federline
Doğum Tarihi: 21 Mart 1978
Doğum Yeri: Fresno County, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Kevin Ferderline | K-Fed
Takma İsmi: K-Fed
Burcu: Koç
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Amerikan Pastası: Aşk Kitabı
2009 31 Komedi Oyuncu 4.8 30,413
2008 30 Komedi Oyuncu 6.3 13,822
2005 Müzik Görüntü Yönetmeni
Oyuncu
   
2004 26 Müzik Oyuncu    

Hip-hop Dansçıları
2004 26 Komedi Oyuncu 3.6 24,357

One Tree Hill 5
2003 Dram Oyuncu 7.7 63,838
2003 Komedi Oyuncu 7.2 12,428
1993 Spor Oyuncu 8.0 6,901
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
Film Altyazıları
Den of Thieves (3,802) Hostiles (3,166) Maze Runner: The Death Cure (2,734) Wildling (2,528) Red Sparrow (2,320) 12 Strong (1,781) The Commuter (1,122) Peter Rabbit (757) A Quiet Place (622) The Post (563)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,024) The Terror (4,799) Legion (2,239) The Flash (2,178) The Crossing (1,872) Supernatural (1,656) The Big Bang Theory (1,593) Vikings (1,588) Lucifer (1,560) Fear the Walking Dead (1,448)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018