Giriş Kayıt
Kyle Patrick Alvarez

Kyle Patrick Alvarez (33)


Yönetmen, Yapımcı, Senarist

Kyle Patrick Alvarez, 19 Mayıs 1983 Miami, Florida, ABD doğumlu yönetmen, yapımcı, senarist. The Stanford Prison Experiment (2015) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Mayıs 1983
Doğum Yeri: Miami, Florida, ABD
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yönetmen    
2015 32 6.1 423
2015 32 Biyografi Yönetmen
Editör
6.9 19,827
2013 30 Komedi Yapımcı
Senarist
Yönetmen
5.6 3,053
2012 29 Dram 5.0 220
2009 26 Dram Yapımcı
Yönetmen
Senarist
6.5 907
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (11,498) Assassin's Creed (5,499) Passengers (4,084) Doctor Strange (3,840) Allied (2,715) Split (2,477) Arrival (2,220) Forushande (2,033) xXx: Return of Xander Cage (1,955) Moana (1,749)
Dizi Altyazıları
The Flash (6,889) Taboo (4,285) Arrow (3,521) Vikings (3,520) Blindspot (2,997) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,957) Suits (2,641) Legion (2,530) Black Sails (2,342) Sherlock (2,057)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017