Giriş Kayıt
Kyle Patrick Alvarez

Kyle Patrick Alvarez (34)


Yönetmen, Yapımcı, Senarist

Kyle Patrick Alvarez, 19 Mayıs 1983 Miami, Florida, ABD doğumlu yönetmen, yapımcı, senarist. 13 Reasons Why (2017), The Stanford Prison Experiment (2015), C.O.G. (2013), Easier with Practice (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Mayıs 1983
Doğum Yeri: Miami, Florida, ABD
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yönetmen 8.3 161,076
2015 32 6.1 423
2015 32 Biyografi Yönetmen
Editör
6.9 27,316
2013 30 Komedi Yapımcı
Senarist
Yönetmen
5.6 3,053
2012 29 Dram 5.0 220
2009 26 Dram Yapımcı
Yönetmen
Senarist
6.5 907
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,962) Den of Thieves (2,895) Maze Runner: The Death Cure (2,687) Winchester (2,437) Hostiles (2,212) 12 Strong (1,764) A martfüi rém (1,624) The Commuter (1,293) Submergence (1,165) Bleeding Steel (1,147)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,140) Supernatural (4,576) The Big Bang Theory (3,222) Gotham (2,706) The Terror (2,659) Arrow (2,245) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,214) The Flash (1,876) Krypton (1,641) Legion (1,624)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018