Giriş Kayıt
David Raines

David Raines (46)


Sesler

David Raines, 16 Temmuz 1970 Sydney, Avustralya doğumlu sesler. White Collar (2009), Common Law (2012), Good Girls Revolt (2015), Ashby (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Temmuz 1970
Doğum Yeri: Sydney, Avustralya
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Gün
2016 46 Suç Sesler 7.4 43,055
2016 46 Bilim-Kurgu Sesler 3.7 250

Babalar Savaşıyor
2015 45 Komedi Sesler 6.1 69,359
2015 45 Komedi Sesler 6.2 42,603

Hayatın Kıyısında
2015 45 Dram Sesler 5.2 12,417
2015 45 Dram Sesler 8.2 3,134
2015 Dram Sesler 7.8 6,068
2015 45 Komedi Sesler    
2015 45 Komedi Sesler 6.4 11,161

Boyun Eğmez
2014 44 Biyografi Sesler 7.2 114,799
2014 44 Dram Sesler 7.9 62

Hedefteki Adam
2014 44 Aksiyon Sesler 6.3 54,113
2014 44 Korku Sesler 6.8 39,334
2014 Suç Sesler 9.0 208,544
2014 Suç Sesler 8.1 18,508
2013 43 Dram Sesler 6.5 308
2013 Aksiyon Sesler 7.7 14,477
2012 Komedi Sesler 6.9 2,326
2012 Komedi Sesler 8.0 5,329
2011 41 Macera Sesler 7.5 260,279

Yürüyen Cehennem
2011 Dram Sesler 8.3 40,887

Ev Adamı
2011 41 Komedi Sesler 6.5 57,458
2011 41 Kısa Metraj Sesler 7.9 37

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 41 Aksiyon Sesler 6.3 340,131
2011 41 Gizem Sesler 7.1 299,899
2011 41 Aksiyon Sesler 7.0 574,131
2011 41 Komedi Sesler    

İz Peşinde
2010 40 Macera Sesler 7.6 255,977
2010 40 Kısa Metraj Sesler 7.9 14

Salaklar Sofrası
2010 40 Komedi Sesler 5.9 83,703
2010 Aksiyon Sesler 8.6 68,601
2010 Aksiyon Sesler 8.1 6,382
2009 39 Komedi Sesler 6.0 602
2009 Komedi Sesler 8.3 100,260
2009 39 Komedi Sesler 6.4 399

Uzay Yolu
2009 39 Aksiyon Sesler 8.0 528,055

13. Gün
2009 39 Korku Sesler 5.6 79,119

Şüphe (IV)
2007 37 Dram Sesler 6.9 194,130
2007 Aksiyon Sesler 8.0 61,028

Tetikçi
2007 37 Aksiyon Sesler 7.2 268,745
2007 Komedi Sesler 7.6 21,976

Dünya Ticaret Merkezi
2006 36 Dram Sesler 6.0 69,810

Dört Kardeş
2005 35 Aksiyon Sesler 6.9 115,336
2005 35 Aksiyon Sesler 6.0 80,608

Grey's Anatomy
2005 Dram Sesler 7.7 176,852
2004 34 Komedi Sesler 5.3 18,314

Riddick Günlükleri
2004 34 Aksiyon Sesler 6.7 191,638

Stepford Kadınları
2004 34 Komedi Sesler 5.2 51,599
2004 Dram Sesler 7.6 20,588

Şirket
2003 33 Belgesel Sesler 8.1 18,190

Malcolm Taşınırken
2003 33 Komedi Sesler 4.7 159

Kor
2003 33 Aksiyon Sesler 5.4 80,189

Özgür Ruh
2002 32 Animasyon Sesler 7.1 48,873
2001 Macera Sesler 7.5 101,119

Karınca Z
1998 28 Animasyon Sesler 6.6 129,934

Derin Darbe
1998 28 Aksiyon Sesler 6.1 140,530

Barışçı
1997 27 Aksiyon Sesler 5.9 47,808

Aziz
1997 27 Aksiyon Sesler 6.2 53,913
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017