Giriş Kayıt
David Raines

David Raines (47)


Sesler

David Raines, 16 Temmuz 1970 Sydney, Avustralya doğumlu sesler. White Collar (2009), Common Law (2012), Good Girls Revolt (2015), Ashby (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Temmuz 1970
Doğum Yeri: Sydney, Avustralya
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Gün
2016 46 Suç Sesler 7.4 48,063
2016 46 Bilim-Kurgu Sesler 3.7 250

Babalar Savaşıyor
2015 45 Komedi Sesler 6.1 71,370
2015 45 Komedi Sesler 6.2 43,605

Hayatın Kıyısında
2015 45 Dram Sesler 5.2 12,741
2015 45 Dram Sesler 8.2 3,291
2015 Dram Sesler 7.8 6,424
2015 45 Komedi Sesler    
2015 45 Komedi Sesler 6.4 11,161

Boyun Eğmez
2014 44 Biyografi Sesler 7.2 116,436
2014 44 Dram Sesler 7.9 62

Hedefteki Adam
2014 44 Aksiyon Sesler 6.3 54,527
2014 44 Korku Sesler 6.8 39,914
2014 Suç Sesler 9.0 215,208
2014 Suç Sesler 8.1 20,782
2013 43 Dram Sesler 6.5 308
2013 Aksiyon Sesler 7.7 14,549
2012 Komedi Sesler 6.9 2,326
2012 Komedi Sesler 8.0 5,329
2011 41 Macera Sesler 7.5 262,454

Yürüyen Cehennem
2011 Dram Sesler 8.3 41,238

Ev Adamı
2011 41 Komedi Sesler 6.5 57,458
2011 41 Kısa Metraj Sesler 7.9 37

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 41 Aksiyon Sesler 6.3 343,739
2011 41 Gizem Sesler 7.0 301,970
2011 41 Aksiyon Sesler 7.0 581,221
2011 41 Komedi Sesler    

İz Peşinde
2010 40 Macera Sesler 7.6 258,135
2010 40 Kısa Metraj Sesler 7.9 14

Salaklar Sofrası
2010 40 Komedi Sesler 5.9 84,243
2010 Aksiyon Sesler 8.6 69,344
2010 Aksiyon Sesler 8.1 6,382
2009 39 Komedi Sesler 6.0 602
2009 Komedi Sesler 8.3 101,200
2009 39 Komedi Sesler 6.4 399

Uzay Yolu
2009 39 Aksiyon Sesler 8.0 530,936

13. Gün
2009 39 Korku Sesler 5.6 79,897

Şüphe (IV)
2007 37 Dram Sesler 6.9 195,386
2007 Aksiyon Sesler 8.0 61,365

Tetikçi
2007 37 Aksiyon Sesler 7.2 270,995
2007 Komedi Sesler 7.6 22,050

Dünya Ticaret Merkezi
2006 36 Dram Sesler 6.0 70,199

Dört Kardeş
2005 35 Aksiyon Sesler 6.9 116,249
2005 35 Aksiyon Sesler 6.0 81,122

Grey's Anatomy
2005 Dram Sesler 7.7 179,124
2004 34 Komedi Sesler 5.3 18,314

Riddick Günlükleri
2004 34 Aksiyon Sesler 6.7 192,694

Stepford Kadınları
2004 34 Komedi Sesler 5.2 51,877
2004 Dram Sesler 7.6 20,805

Şirket
2003 33 Belgesel Sesler 8.1 18,190

Malcolm Taşınırken
2003 33 Komedi Sesler 4.7 159

Kor
2003 33 Aksiyon Sesler 5.5 80,715

Özgür Ruh
2002 32 Animasyon Sesler 7.1 49,586
2001 Macera Sesler 7.5 101,810

Karınca Z
1998 28 Animasyon Sesler 6.6 130,773

Derin Darbe
1998 28 Aksiyon Sesler 6.1 141,469

Barışçı
1997 27 Aksiyon Sesler 5.9 48,293

Aziz
1997 27 Aksiyon Sesler 6.2 54,290
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017