Giriş Kayıt
David Raines

David Raines (47)


Sesler

David Raines, 16 Temmuz 1970 Sydney, Avustralya doğumlu sesler. White Collar (2009), Common Law (2012), Good Girls Revolt (2015), Ashby (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Temmuz 1970
Doğum Yeri: Sydney, Avustralya
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Gün
2016 46 Suç Sesler 7.4 65,415
2016 46 Bilim-Kurgu Sesler 3.7 250

Babalar Savaşıyor
2015 45 Komedi Sesler 6.1 86,384
2015 45 Komedi Sesler 6.2 49,646

Hayatın Kıyısında
2015 45 Dram Sesler 5.3 14,579
2015 45 Dram Sesler 8.2 4,038
2015 Dram Sesler 7.5 8,251
2015 45 Komedi Sesler    
2015 45 Komedi Sesler 6.4 11,722

Boyun Eğmez
2014 44 Biyografi Sesler 7.2 123,200
2014 44 Dram Sesler 7.9 62

Hedefteki Adam
2014 44 Aksiyon Sesler 6.3 56,595
2014 44 Korku Sesler 6.8 42,729
2014 Suç Sesler 9.0 241,230
2014 Suç Sesler 8.2 24,943
2013 43 Dram Sesler 6.5 308
2013 Aksiyon Sesler 7.7 14,814
2012 Komedi Sesler 6.9 2,326
2012 Komedi Sesler 8.0 5,329
2011 41 Macera Sesler 7.5 272,585

Yürüyen Cehennem
2011 Dram Sesler 8.3 42,672

Ev Adamı
2011 41 Komedi Sesler 6.5 58,840
2011 41 Kısa Metraj Sesler 7.9 37

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 41 Aksiyon Sesler 6.3 353,146
2011 41 Gizem Sesler 7.0 310,112
2011 41 Aksiyon Sesler 7.0 621,860
2011 41 Komedi Sesler    

İz Peşinde
2010 40 Macera Sesler 7.6 268,041
2010 40 Kısa Metraj Sesler 7.9 14

Salaklar Sofrası
2010 40 Komedi Sesler 5.9 86,917
2010 Aksiyon Sesler 8.6 72,638
2010 Aksiyon Sesler 8.1 6,382
2009 39 Komedi Sesler 6.0 602
2009 Komedi Sesler 8.3 105,164
2009 39 Komedi Sesler 6.4 399

Uzay Yolu
2009 39 Aksiyon Sesler 8.0 542,930

13. Gün
2009 39 Korku Sesler 5.6 84,089

Şüphe (IV)
2007 37 Dram Sesler 6.9 200,454
2007 Aksiyon Sesler 8.0 62,677

Tetikçi
2007 37 Aksiyon Sesler 7.2 279,920
2007 Komedi Sesler 7.6 22,323

Dünya Ticaret Merkezi
2006 36 Dram Sesler 6.0 71,981

Dört Kardeş
2005 35 Aksiyon Sesler 6.9 120,107
2005 35 Aksiyon Sesler 6.0 83,524
2005 Dram Sesler 7.6 192,077
2004 34 Komedi Sesler 5.3 18,919

Riddick Günlükleri
2004 34 Aksiyon Sesler 6.7 197,731

Stepford Kadınları
2004 34 Komedi Sesler 5.3 53,624
2004 Dram Sesler 7.6 21,409

Şirket
2003 33 Belgesel Sesler 8.1 18,190

Malcolm Taşınırken
2003 33 Komedi Sesler 4.7 159

Kor
2003 33 Aksiyon Sesler 5.5 83,056

Özgür Ruh
2002 32 Animasyon Sesler 7.1 53,070
2001 Macera Sesler 7.5 104,827

Karınca Z
1998 28 Animasyon Sesler 6.6 134,160

Derin Darbe
1998 28 Aksiyon Sesler 6.1 145,216

Barışçı
1997 27 Aksiyon Sesler 5.9 49,434

Aziz
1997 27 Aksiyon Sesler 6.2 55,729
Dizi Altyazıları
Westworld (7,287) Supernatural (5,493) The 100 (4,178) The Flash (4,049) La casa de papel (3,976) Legion (2,844) Arrow (2,689) Gotham (2,643) The Expanse (2,446) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,353)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018