Giriş Kayıt
David Raines

David Raines (47)


Sesler

David Raines, 16 Temmuz 1970 Sydney, Avustralya doğumlu sesler. White Collar (2009), Common Law (2012), Good Girls Revolt (2015), Ashby (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Temmuz 1970
Doğum Yeri: Sydney, Avustralya
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Gün
2016 46 Suç Sesler 7.4 52,513
2016 46 Bilim-Kurgu Sesler 3.7 250

Babalar Savaşıyor
2015 45 Komedi Sesler 6.1 73,242
2015 45 Komedi Sesler 6.2 44,622

Hayatın Kıyısında
2015 45 Dram Sesler 5.2 13,117
2015 45 Dram Sesler 8.2 3,433
2015 Dram Sesler 7.8 6,690
2015 45 Komedi Sesler    
2015 45 Komedi Sesler 6.4 11,722

Boyun Eğmez
2014 44 Biyografi Sesler 7.2 117,984
2014 44 Dram Sesler 7.9 62

Hedefteki Adam
2014 44 Aksiyon Sesler 6.3 54,975
2014 44 Korku Sesler 6.8 40,622
2014 Suç Sesler 9.0 220,868
2014 Suç Sesler 8.2 22,777
2013 43 Dram Sesler 6.5 308
2013 Aksiyon Sesler 7.7 14,613
2012 Komedi Sesler 6.9 2,326
2012 Komedi Sesler 8.0 5,329
2011 41 Macera Sesler 7.5 264,677

Yürüyen Cehennem
2011 Dram Sesler 8.3 41,605

Ev Adamı
2011 41 Komedi Sesler 6.5 57,458
2011 41 Kısa Metraj Sesler 7.9 37

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 41 Aksiyon Sesler 6.3 346,191
2011 41 Gizem Sesler 7.0 304,156
2011 41 Aksiyon Sesler 7.0 587,156
2011 41 Komedi Sesler    

İz Peşinde
2010 40 Macera Sesler 7.6 260,438
2010 40 Kısa Metraj Sesler 7.9 14

Salaklar Sofrası
2010 40 Komedi Sesler 5.9 84,770
2010 Aksiyon Sesler 8.6 70,021
2010 Aksiyon Sesler 8.1 6,382
2009 39 Komedi Sesler 6.0 602
2009 Komedi Sesler 8.3 102,142
2009 39 Komedi Sesler 6.4 399

Uzay Yolu
2009 39 Aksiyon Sesler 8.0 533,672

13. Gün
2009 39 Korku Sesler 5.6 81,038

Şüphe (IV)
2007 37 Dram Sesler 6.9 196,694
2007 Aksiyon Sesler 8.0 61,681

Tetikçi
2007 37 Aksiyon Sesler 7.2 273,579
2007 Komedi Sesler 7.6 22,122

Dünya Ticaret Merkezi
2006 36 Dram Sesler 6.0 70,748

Dört Kardeş
2005 35 Aksiyon Sesler 6.9 117,285
2005 35 Aksiyon Sesler 6.0 81,616
2005 Dram Sesler 7.7 181,664
2004 34 Komedi Sesler 5.3 18,314

Riddick Günlükleri
2004 34 Aksiyon Sesler 6.7 193,853

Stepford Kadınları
2004 34 Komedi Sesler 5.2 52,294
2004 Dram Sesler 7.6 20,950

Şirket
2003 33 Belgesel Sesler 8.1 18,190

Malcolm Taşınırken
2003 33 Komedi Sesler 4.7 159

Kor
2003 33 Aksiyon Sesler 5.5 81,384

Özgür Ruh
2002 32 Animasyon Sesler 7.1 50,355
2001 Macera Sesler 7.5 102,522

Karınca Z
1998 28 Animasyon Sesler 6.6 131,577

Derin Darbe
1998 28 Aksiyon Sesler 6.1 142,299

Barışçı
1997 27 Aksiyon Sesler 5.9 48,528

Aziz
1997 27 Aksiyon Sesler 6.2 54,606
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017