Giriş Kayıt
Chris Finch

Chris Finch


Oyuncu

Christopher Wilkinson, Bolton, Lancashire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Kardeşler Takımı (2001) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Christopher Wilkinson
Doğum Yeri: Bolton, Lancashire, İngiltere, Birleşik Krallık
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Macera Oyuncu 9.4 12,569
2008 Aile Oyuncu    
2006 Western Oyuncu 5.7 524
2006 Dram Oyuncu 7.3 2,282
2000 Dram Oyuncu 5.2 794
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017