Giriş Kayıt
Natalia Mateo

Natalia Mateo (41)


Oyuncu

Natalia Mateo, 12 Aralık 1975 Cuenca, Cuenca, Castilla-La Mancha, İspanya doğumlu oyuncu. Koyu Laci Siyaha Yakın (2006) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Aralık 1975
Doğum Yeri: Cuenca, Cuenca, Castilla-La Mancha, İspanya
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Oyuncu    
2015 40 Komedi 6.5 1,603
2014 39 Dram 7.2 1,043
2014 39 Kısa Metraj Oyuncu    
2013 38 Komedi 6.3 3,332
2013 38 Kısa Metraj Oyuncu 7.5 13
2012 37 Kısa Metraj 6.6 15

Şişkolar
2009 34 Komedi 6.7 2,087
2009 34 Dram Oyuncu 7.0 213
2008 Dram Oyuncu 6.4 232
2007 32 Dram Oyuncu 6.7 482
2007 32 Dram Oyuncu 6.8 871

Koyu Laci Siyaha Yakın
2006 31 Dram Oyuncu 7.3 6,770
2004 29 Kısa Metraj 6.9 117
Film Altyazıları
Baywatch (12,523) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2,936) 6 Days (2,912) Dangal (2,558) Dunkirk (1,898) Lady Macbeth (1,384) King Arthur: Legend of the Sword (1,304) Security (1,274) Wakefield (1,122) Alien: Covenant (1,075)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (128,804) Rick and Morty (4,908) The Defenders (3,625) The Strain (3,311) Suits (2,146) Preacher (1,713) Mr. Mercedes (1,508) The Last Ship (1,413) Fargo (1,353) The Sinner (1,222)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017