Giriş Kayıt
Natalia Mateo

Natalia Mateo (42)


Oyuncu

Natalia Mateo, 12 Aralık 1975 Cuenca, Cuenca, Castilla-La Mancha, İspanya doğumlu oyuncu. Koyu Laci Siyaha Yakın (2006) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Aralık 1975
Doğum Yeri: Cuenca, Cuenca, Castilla-La Mancha, İspanya
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 42 Dram Oyuncu 6.5 2,377
2017 42 Oyuncu    
2015 40 Komedi 6.5 1,603
2014 39 Dram 7.2 1,043
2014 39 Kısa Metraj Oyuncu    
2013 38 Komedi 6.3 3,332
2013 38 Kısa Metraj Oyuncu 7.5 13
2012 37 Kısa Metraj 6.6 15

Şişkolar
2009 34 Komedi 6.7 2,087
2009 34 Dram Oyuncu 7.0 213
2008 Dram Oyuncu 6.4 232
2007 32 Dram Oyuncu 6.7 482
2007 32 Dram Oyuncu 6.8 871

Koyu Laci Siyaha Yakın
2006 31 Dram Oyuncu 7.3 6,770
2004 29 Kısa Metraj 6.9 117
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (20,784) Blade Runner 2049 (3,449) Jigsaw (2,482) Geostorm (2,278) Last Flag Flying (1,687) The Man from Earth: Holocene (1,484) Dunkirk (1,278) It (1,027) The Foreigner (997) Justice League (783)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,549) Shameless (5,906) Black Mirror (5,770) Star Trek: Discovery (3,337) The Big Bang Theory (3,262) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,130) Supernatural (3,079) The X Files (2,103) The Gifted (1,931) The Blacklist (1,609)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018