Giriş Kayıt
Michael Oberholtzer

Michael Oberholtzer


Oyuncu

Michael Oberholtzer, oyuncu. Süper Baba (2013) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu    
2016 Komedi Oyuncu 7.6 38
2015 Dram Oyuncu 8.1 2,830
2014 Komedi Oyuncu 5.8 1,405

Süper Baba
2013 Komedi Oyuncu 6.4 62,983
2013 Komedi Oyuncu 5.4 1,462
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,057) Rogue One (4,849) Split (3,487) Assassin's Creed (2,486) Brimstone (2,158) Paterson (1,781) Hidden Figures (1,614) The Institute (1,548) The Great Wall (1,208) Passengers (1,084)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,852) Legion (6,962) Arrow (3,735) Legends of Tomorrow (2,167) Into the Badlands (2,084) The Blacklist (1,671) Vikings (1,608) Black Sails (1,551) Game of Thrones (1,451) 24: Legacy (1,435)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017