Giriş Kayıt
Michael Oberholtzer

Michael Oberholtzer


Oyuncu

Michael Oberholtzer, oyuncu. Süper Baba (2013) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu    
2016 Komedi Oyuncu 7.6 38
2015 Dram Oyuncu 8.1 2,707
2014 Komedi Oyuncu 5.8 1,405

Süper Baba
2013 Komedi Oyuncu 6.4 62,506
2013 Komedi Oyuncu 5.4 1,462
Film Altyazıları
Doctor Strange (9,354) Allied (9,337) Moana (7,849) Assassin's Creed (5,328) Lion (4,714) Arrival (3,648) Hacksaw Ridge (2,820) Nocturnal Animals (2,520) Fences (2,418) Forushande (1,805)
Dizi Altyazıları
Taboo (9,769) Supernatural (7,505) The Expanse (4,630) Vikings (4,156) The Big Bang Theory (3,730) Suits (3,333) Legion (3,309) The Blacklist (3,208) Arrow (3,045) Sherlock (2,701)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017