Giriş Kayıt
Michael Oberholtzer

Michael Oberholtzer


Oyuncu

Michael Oberholtzer, oyuncu. Süper Baba (2013) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu 6.5 339
2016 Komedi Oyuncu 6.2 625
2015 Dram Oyuncu 8.2 3,550
2014 Komedi Oyuncu 5.8 1,405

Süper Baba
2013 Komedi Oyuncu 6.4 65,642
2013 Komedi Oyuncu 5.4 1,462
Dizi Altyazıları
Shameless (5,783) Vikings (4,227) Game of Thrones (3,097) Mr. Robot (2,266) Supernatural (1,869) Lucifer (1,520) Outlander (1,471) The Big Bang Theory (1,400) Arrow (1,319) Manhunt: Unabomber (1,245)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017