Giriş Kayıt
Yuu Kashii

Yuu Kashii (30)


Oyuncu

Yuko Kashii, 16 Şubat 1987 Kanagawa, Japonya doğumlu oyuncu. Linda Linda Linda (2005), My Boss, My Hero (2006), Lorelei (2005), (2006) Ölüm Defteri (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Yuko Kashii
Doğum Tarihi: 16 Şubat 1987
Doğum Yeri: Kanagawa, Japonya
Diğer Bir İsmi: Yû Kashii
Burcu: Kova
Web Sitesi:
Boyu: 1.64 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 26 Aksiyon Oyuncu 6.1 65
2013 26 Aksiyon Oyuncu 5.9 75
2013 Dram Oyuncu    
2013 26 Gizem Oyuncu    
2010 23 Aksiyon Oyuncu 6.7 66
2010 23 Komedi Oyuncu    
2009 Dram Oyuncu 6.6 16
2009 22 Dram Oyuncu 6.3 71
2008 21 Aksiyon Oyuncu 5.7 196
2008 Dram Oyuncu 7.0 46
2007 20 Komedi Oyuncu 6.5 6
2007 Komedi Oyuncu 7.5 75
2007 20 Dram Oyuncu 6.6 189

Ten Nights Of Dream
2006 19 Fantastik Oyuncu 6.6 315
2006 Komedi Oyuncu 8.4 712

Ölüm Defteri
2006 19 Macera Oyuncu 7.9 23,535
2005 18 Dram Oyuncu 6.8 126
2005 18 Komedi Oyuncu 6.9 194
2005 18 Komedi Oyuncu 7.6 2,503
2005 Fantastik Oyuncu 7.2 34
2005 18 Aksiyon Oyuncu 5.3 601
2005 18 Romantik Oyuncu 7.0 88
2005 Oyuncu    
Film Altyazıları
Personal Shopper (2,219) Silence (1,907) Gold (1,858) Logan (1,314) Fifty Shades Darker (1,050) The Fate of the Furious (1,043) Get Out (971) Split (900) La La Land (876) The Age of Shadows (793)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,876) The Flash (6,294) Gotham (2,871) Into the Badlands (2,633) Fargo (1,490) Game of Thrones (1,382) Bates Motel (1,367) Vikings (1,283) Arrow (1,279) Billions (1,235)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017