Giriş Kayıt
Nauri Nykänen

Nauri Nykänen


Oyuncu

Nauri Nykänen, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Oyuncu 5.7 109

Aslanın Kalbi
2013 Dram Oyuncu 7.0 2,586
2012 Komedi Oyuncu 5.6 493
2012 Komedi Oyuncu 6.5 298
2009 Komedi Oyuncu 5.5 146

Alacakaranlıktaki Işıklar
2006 Suç Oyuncu 6.9 5,010
1999 Dram Oyuncu 3.8 1,220
Dizi Altyazıları
The Flash (7,040) Black Sails (4,871) Into the Badlands (4,245) Iron Fist (3,024) Legion (2,320) Vikings (2,288) Billions (2,080) Arrow (1,819) Game of Thrones (1,819) The 100 (1,713)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017