Giriş Kayıt
Nauri Nykänen

Nauri Nykänen


Oyuncu

Nauri Nykänen, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Oyuncu 5.7 109

Aslanın Kalbi
2013 Dram Oyuncu 7.0 2,586
2012 Komedi Oyuncu 5.6 493
2012 Komedi Oyuncu 6.5 298
2009 Komedi Oyuncu 5.5 146

Alacakaranlıktaki Işıklar
2006 Suç Oyuncu 6.9 5,010
1999 Dram Oyuncu 3.8 1,220
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,132) Doctor Strange (6,690) Allied (6,331) Moana (4,802) Lion (3,490) Arrival (3,142) John Wick: Chapter 2 (2,977) Forushande (2,879) Hacksaw Ridge (2,217) Fences (2,027)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,284) Supernatural (4,652) The Expanse (4,311) Vikings (3,967) Suits (3,622) The Big Bang Theory (2,469) Sherlock (2,399) Arrow (2,006) Legion (1,965) Black Sails (1,736)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017