Giriş Kayıt
Jean-Baptiste Maunier

Jean-Baptiste Maunier (26)


Oyuncu

Jean-Baptiste Maunier, 22 Aralık 1990 Brignoles, Var, Fransa doğumlu oyuncu. Koro (2004) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jean-Baptiste Maunier
Doğum Tarihi: 22 Aralık 1990
Doğum Yeri: Brignoles, Var, Fransa
Takma İsmi: JB
Burcu: Oğlak
Web Sitesi:
Boyu: 1.94 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 23 Kısa Metraj Oyuncu 6.7 18
2012 22 Macera Oyuncu 5.0 23
2012 22 Macera Oyuncu 5.1 7
2011 21 Dram Oyuncu 5.8 34

Cehennem Telefonu
2007 17 Komedi Oyuncu 5.1 1,448
2006 16 Dram Oyuncu 5.7 295

Koro
2004 14 Dram Oyuncu 7.9 45,392
- Animasyon Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Fargo (5,877) Arrow (5,325) The Flash (4,547) American Gods (4,431) The 100 (4,037) 12 Monkeys (3,157) Better Call Saul (2,975) Supernatural (2,694) Game of Thrones (2,630) Lucifer (2,527)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017