Giriş Kayıt
Jean-Baptiste Maunier

Jean-Baptiste Maunier (26)


Oyuncu

Jean-Baptiste Maunier, 22 Aralık 1990 Brignoles, Var, Fransa doğumlu oyuncu. Koro (2004) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jean-Baptiste Maunier
Doğum Tarihi: 22 Aralık 1990
Doğum Yeri: Brignoles, Var, Fransa
Takma İsmi: JB
Burcu: Oğlak
Web Sitesi:
Boyu: 1.94 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 23 Kısa Metraj Oyuncu 6.7 18
2012 22 Macera Oyuncu 5.0 23
2012 22 Macera Oyuncu 5.1 7
2011 21 Dram Oyuncu 5.8 34

Cehennem Telefonu
2007 17 Komedi Oyuncu 5.1 1,448
2006 16 Dram Oyuncu 5.7 295

Koro
2004 14 Dram Oyuncu 7.9 45,392
- Animasyon Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017