Giriş Kayıt
Ioan Ionescu

Ioan Ionescu (43)


Oyuncu

Ioan Ionescu, 12 Nisan 1974 Bucharest, Romanya doğumlu oyuncu. Buna! Ce faci? (2010), (2012) Kurşunlar Arasında (2012), (2012) Kurt Adam: İçimizdeki Canavar (2012), (2010) Cehennemi Yaşamak (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Nisan 1974
Doğum Yeri: Bucharest, Romanya
Diğer Bir İsmi: Ioan Andrei Ionescu | Ion Andrei Ionescu
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 40 Dram Oyuncu    
2013 39 Korku Oyuncu 6.8 585

Charlie Countryman'ın Gerekli Ölümü
2013 39 Komedi Oyuncu 6.4 23,197

Kasabadaki Ölü
2013 39 Aksiyon Oyuncu    

Kurt Adam: İçimizdeki Canavar
2012 38 Aksiyon Oyuncu 5.1 4,633

Kurşunlar Arasında
2012 38 Aksiyon Oyuncu 6.1 12,052

Cehennemi Yaşamak
2010 36 Aksiyon Oyuncu 4.6 3,113
2010 36 Komedi Oyuncu 7.3 1,297
2007 33 Aksiyon Oyuncu 3.4 982
2006 32 Aksiyon Oyuncu    
2005 31 Korku Oyuncu    
2003 29 Korku Oyuncu 3.4 1,353
2002 28 Dram Oyuncu 7.6 425
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,133
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017