Giriş Kayıt
Fred Goss

Fred Goss


Yönetmen, Oyuncu

Fred Goss, yönetmen, oyuncu. New Girl (2011), Ben and Kate (2012), Telenovela (2015), Marry Me (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yönetmen 7.2 732
2015 Komedi Yönetmen 6.9 2,697
2014 Komedi Yönetmen 5.3 2,256
2014 Komedi Yönetmen 6.4 2,773
2013 Komedi Yönetmen 8.3 77,183
2012 Komedi Yönetmen 6.6 4,623
2012 Komedi Yönetmen 7.2 27,123
2011 Komedi Yönetmen 7.7 30,705
2011 Komedi Yönetmen 7.7 149,265
2010 Kısa Metraj Oyuncu 7.7 836
2008 Komedi Oyuncu    
Film Altyazıları
Gold (4,419) Get Out (2,606) Logan (2,177) Personal Shopper (1,614) La La Land (1,429) The Age of Shadows (1,400) Split (1,388) Rings (1,306) Zashchitniki (1,180) Silence (1,135)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,804) The Blacklist (3,533) The Flash (3,506) Into the Badlands (3,178) Fargo (2,792) The Last Kingdom (2,621) Doctor Who (2,222) Gotham (1,857) Game of Thrones (1,829) The Expanse (1,802)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017