Giriş Kayıt
Fred Goss

Fred Goss


Yönetmen, Oyuncu

Fred Goss, yönetmen, oyuncu. New Girl (2011), Ben ve Kate (2012), Marry Me (2014), Telenovela (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yönetmen 7.2 732
2015 Komedi Yönetmen 6.9 2,697
2014 Komedi Yönetmen 5.3 2,256
2014 Komedi Yönetmen 6.4 2,912
2013 Komedi Yönetmen 8.3 103,992

Ben ve Kate
2012 Komedi Yönetmen 6.6 4,623
2012 Komedi Yönetmen 7.3 29,929
2011 Komedi Yönetmen 7.7 31,704
2011 Komedi Yönetmen 7.7 162,196
2010 Kısa Metraj Oyuncu 7.7 836
2008 Komedi Oyuncu    
Film Altyazıları
Rampage (12,741) Ready Player One (9,343) Escape Plan 2: Hades (7,497) Tomb Raider (1,979) The Cured (1,952) Set It Up (997) Blockers (911) Den 12. mann (906) Journey's End (798) Black Panther (664)
Dizi Altyazıları
Westworld (15,375) 12 Monkeys (3,069) La casa de papel (2,612) Into the Badlands (2,542) Legion (1,657) Fear the Walking Dead (1,447) The Expanse (1,326) Vikings (999) The Crossing (999) The 100 (950)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018