Giriş Kayıt
Fred Goss

Fred Goss


Yönetmen, Oyuncu

Fred Goss, yönetmen, oyuncu. New Girl (2011), Ben ve Kate (2012), Marry Me (2014), Telenovela (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yönetmen 7.2 732
2015 Komedi Yönetmen 6.9 2,697
2014 Komedi Yönetmen 5.3 2,256
2014 Komedi Yönetmen 6.4 2,912
2013 Komedi Yönetmen 8.3 97,406

Ben ve Kate
2012 Komedi Yönetmen 6.6 4,623
2012 Komedi Yönetmen 7.3 29,586
2011 Komedi Yönetmen 7.7 31,593
2011 Komedi Yönetmen 7.7 159,790
2010 Kısa Metraj Oyuncu 7.7 836
2008 Komedi Oyuncu    
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,984) Den of Thieves (2,565) Hostiles (2,544) 12 Strong (2,449) Maze Runner: The Death Cure (2,162) Winchester (1,621) Submergence (1,413) Peter Rabbit (1,402) The Commuter (1,066) Wildling (902)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,854) The Flash (3,349) Supernatural (3,326) The Terror (3,020) Legion (2,901) The Crossing (1,854) The Expanse (1,792) The Big Bang Theory (1,625) Arrow (1,340) Gotham (1,208)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018