Giriş Kayıt
Fred Goss

Fred Goss


Yönetmen, Oyuncu

Fred Goss, yönetmen, oyuncu. New Girl (2011), Ben and Kate (2012), Telenovela (2015), Marry Me (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yönetmen 7.2 714
2015 Komedi Yönetmen 6.9 2,697
2014 Komedi Yönetmen 5.3 2,256
2014 Komedi Yönetmen 6.4 2,773
2013 Komedi Yönetmen 8.3 75,973
2012 Komedi Yönetmen 6.6 4,623
2012 Komedi Yönetmen 7.2 26,929
2011 Komedi Yönetmen 7.7 30,624
2011 Komedi Yönetmen 7.7 148,060
2010 Kısa Metraj Oyuncu 7.7 836
2008 Komedi Oyuncu    
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (10,457) Split (5,609) Rogue One (5,278) Hidden Figures (4,379) Assassin's Creed (3,586) Paterson (3,350) Patriots Day (2,952) Live by Night (2,896) Allied (2,381) Brimstone (1,771)
Dizi Altyazıları
Legion (8,859) Arrow (5,295) The Flash (5,076) The Expanse (2,860) The 100 (2,839) Legends of Tomorrow (2,615) The Blacklist (2,144) Colony (2,086) Vikings (1,988) Designated Survivor (1,882)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017