Giriş Kayıt
Fred Goss

Fred Goss


Yönetmen, Oyuncu

Fred Goss, yönetmen, oyuncu. New Girl (2011), Ben and Kate (2012), Telenovela (2015), Marry Me (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yönetmen 7.2 732
2015 Komedi Yönetmen 6.9 2,697
2014 Komedi Yönetmen 5.3 2,256
2014 Komedi Yönetmen 6.4 2,773
2013 Komedi Yönetmen 8.3 79,013
2012 Komedi Yönetmen 6.6 4,623
2012 Komedi Yönetmen 7.3 27,302
2011 Komedi Yönetmen 7.7 30,781
2011 Komedi Yönetmen 7.7 150,053
2010 Kısa Metraj Oyuncu 7.7 836
2008 Komedi Oyuncu    
Dizi Altyazıları
The Flash (9,897) Better Call Saul (5,637) Fargo (4,718) Lucifer (3,862) The 100 (3,454) Gotham (3,426) Arrow (3,309) 12 Monkeys (2,645) American Gods (2,475) Supernatural (2,354)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017