Giriş Kayıt
Fred Goss

Fred Goss


Yönetmen, Oyuncu

Fred Goss, yönetmen, oyuncu. New Girl (2011), Ben and Kate (2012), Telenovela (2015), Marry Me (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yönetmen 7.2 710
2015 Komedi Yönetmen 6.9 2,652
2014 Komedi Yönetmen 5.3 2,256
2014 Komedi Yönetmen 6.4 2,773
2013 Komedi Yönetmen 8.3 74,930
2012 Komedi Yönetmen 6.6 4,623
2012 Komedi Yönetmen 7.2 26,723
2011 Komedi Yönetmen 7.7 30,536
2011 Komedi Yönetmen 7.8 146,910
2010 Kısa Metraj Oyuncu 7.7 836
2008 Komedi Oyuncu    
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (11,523) Assassin's Creed (5,532) Passengers (4,149) Doctor Strange (3,871) Allied (2,737) Split (2,479) Arrival (2,250) Forushande (2,039) xXx: Return of Xander Cage (1,957) Moana (1,766)
Dizi Altyazıları
The Flash (6,929) Taboo (4,331) Arrow (3,586) Vikings (3,547) Blindspot (3,013) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,985) Suits (2,676) Legion (2,622) Black Sails (2,379) Sherlock (2,065)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017