Giriş Kayıt
Sakalas Uzdavinys

Sakalas Uzdavinys


Oyuncu

Sakalas Uzdavinys, Lithuania doğumlu oyuncu.

Doğum Yeri: Lithuania
Diğer Bir İsmi: Skalas Uzdavinys | Sakalas Uzhdavinis
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Oyuncu    
2015 Komedi Oyuncu 6.4 174
2015 Dram Oyuncu    
2014 Dram Oyuncu 6.7 146
2014 Aksiyon Oyuncu 6.7 30,528
2014 Dram Oyuncu 7.8 8
2013 Aksiyon Oyuncu 8.3 838
2009 Biyografi Oyuncu    

Direniş
2008 Aksiyon Oyuncu 7.2 120,250
2008 Suç Oyuncu 7.0 44
2007 Dram Oyuncu 6.6 445

İskoçyalı 5
2007 Aksiyon Oyuncu 3.1 7,893
2006 Suç Oyuncu 7.8 1,805

Yerdeniz Öyküleri
2004 Fantastik Oyuncu    
Film Altyazıları
Assassin's Creed (9,271) Doctor Strange (7,405) Allied (6,829) John Wick: Chapter 2 (6,273) Moana (5,142) Lion (3,733) Arrival (3,532) Forushande (3,321) Hacksaw Ridge (2,517) Split (2,403)
Dizi Altyazıları
Taboo (11,157) Supernatural (4,948) Vikings (4,765) The Expanse (4,499) Suits (3,828) Sherlock (2,800) The Big Bang Theory (2,742) Blindspot (2,438) Arrow (2,207) Legion (2,117)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017