Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Sakalas Uzdavinys

Sakalas Uzdavinys


Oyuncu

Sakalas Uzdavinys, Lithuania doğumlu oyuncu.

Doğum Yeri: Lithuania
Diğer Bir İsmi: Skalas Uzdavinys | Sakalas Uzhdavinis
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Oyuncu    
2015 Dram Oyuncu    
2014 Dram Oyuncu 6.7 146
2014 Aksiyon Oyuncu 6.7 30,528
2014 Dram Oyuncu 7.8 8
2013 Aksiyon Oyuncu 8.3 838
2009 Biyografi Oyuncu    

Direniş
2008 Aksiyon Oyuncu 7.2 119,422
2008 Suç Oyuncu 7.0 44
2007 Dram Oyuncu 6.6 445

İskoçyalı 5
2007 Aksiyon Oyuncu 3.1 7,893
2006 Suç Oyuncu 7.8 1,805

Yerdeniz Öyküleri
2004 Fantastik Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017