Giriş Kayıt
Rosa Tran

Rosa Tran


Yapımcı, Yapım Yöneticisi, Oyuncu

Rosa Tran, yapımcı, yapım yöneticisi, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Oyuncu    
2015 Animasyon Yapımcı 7.2 45,267
2010 Animasyon Yapımcı    
2010 Animasyon Yapım Yöneticisi 5.6 1,829
2010 Animasyon Yapımcı 7.4 494
2009 Animasyon Yapımcı
Yapım Yöneticisi
Çeşitli
7.2 475
2008 Animasyon Yapımcı
Çeşitli
   
2007 Animasyon Çeşitli    
2006 Aksiyon Yapımcı    
2005 Animasyon Yapım Yöneticisi
Yapımcı
Animasyon
Çeşitli
7.8 34,467
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017