Giriş Kayıt
Selma Pinkard

Selma Pinkard


Oyuncu

Selma Shenetta Stockton, oyuncu.

Gerçek İsmi: Selma Shenetta Stockton
Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Korku Oyuncu 4.8 1,864
2011 Komedi Oyuncu 6.0 131
2008 Komedi Oyuncu 2.4 388
2007 Komedi Oyuncu    
2006 Dram Oyuncu 6.0 612
2006 Kısa Metraj Oyuncu 5.5 38

Korku Şovu 3
2006 Korku Oyuncu    
2006 Dram Oyuncu    
2005 Oyuncu    
Film Altyazıları
Live by Night (10,731) Resident Evil: The Final Chapter (9,143) Hidden Figures (4,852) Rogue One (4,844) Patriots Day (4,485) Assassin's Creed (3,948) Split (3,626) Allied (3,523) Paterson (3,404) Why Him? (2,920)
Dizi Altyazıları
Legion (4,656) The 100 (4,186) Black Sails (3,720) Arrow (3,365) The Expanse (3,171) The Originals (2,820) Colony (2,655) The Flash (2,394) Into the Badlands (2,330) The Last Kingdom (2,288)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017