Giriş Kayıt
Selma Pinkard

Selma Pinkard


Oyuncu

Selma Shenetta Stockton, oyuncu.

Gerçek İsmi: Selma Shenetta Stockton
Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pişmanlık
2013 Korku Oyuncu 4.8 1,864
2011 Komedi Oyuncu 6.0 131
2008 Komedi Oyuncu 2.4 388
2007 Komedi Oyuncu    
2006 Dram Oyuncu 6.0 612
2006 Kısa Metraj Oyuncu 5.5 38

Korku Şovu 3
2006 Korku Oyuncu    
2006 Dram Oyuncu    
2004 Oyuncu 7.9 451
Dizi Altyazıları
Vikings (9,729) Supernatural (4,212) Mr. Robot (4,160) Game of Thrones (3,663) The Big Bang Theory (3,422) Shameless (3,295) Gotham (3,162) Arrow (3,018) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,974) The Flash (2,049)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017