Giriş Kayıt
Natasha Charles Parker

Natasha Charles Parker


Oyuncu

Natasha Charles Parker, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Natasha L. Malinsky | Natasha Malinsky
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 6.6 9
2008 Korku Oyuncu    
2006 Animasyon Oyuncu 6.1 1,191
2006 Animasyon Oyuncu    
2004 Animasyon Oyuncu 5.4 1,978
1998 Korku Oyuncu 5.2 172
1997 Animasyon Oyuncu 7.5 25,200
1983 Animasyon Oyuncu 7.1 395
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017