Giriş Kayıt
Natasha Charles Parker

Natasha Charles Parker


Oyuncu

Natasha Charles Parker, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Natasha L. Malinsky | Natasha Malinsky
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 6.6 9
2008 Korku Oyuncu    
2006 Animasyon Oyuncu 6.1 1,191
2006 Animasyon Oyuncu    
2004 Animasyon Oyuncu 5.4 1,978
1998 Korku Oyuncu 5.2 172
1997 Animasyon Oyuncu 7.5 24,993
1983 Animasyon Oyuncu 7.1 395
Film Altyazıları
Kidnap (5,952) Beauty and the Beast (5,273) T2 Trainspotting (2,846) The Fate of the Furious (2,675) Contratiempo (2,002) The Boss Baby (1,972) Dangal (1,677) The Shack (1,625) Redivider (1,502) The Great Wall (1,376)
Dizi Altyazıları
American Gods (7,552) Better Call Saul (5,928) Supernatural (5,548) Lucifer (5,399) The Flash (5,358) Twin Peaks (4,048) Into the Badlands (3,846) Fargo (3,806) Gotham (3,067) 12 Monkeys (2,833)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017