Giriş Kayıt
Natasha Charles Parker

Natasha Charles Parker


Oyuncu

Natasha Charles Parker, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Natasha L. Malinsky | Natasha Malinsky
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Jumanji: Vahşi Orman
2017 Aksiyon Oyuncu 7.0 184,122
2015 Komedi Oyuncu 6.6 9
2008 Korku Oyuncu    
2006 Animasyon Oyuncu 6.1 1,191
2006 Animasyon Oyuncu    
2004 Animasyon Oyuncu 5.4 1,978
2004 Game-Show Oyuncu 5.2 6,940
1998 Animasyon Oyuncu 7.5 26,861
1998 Korku Oyuncu 5.2 172
1983 Animasyon Oyuncu 7.1 395
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018